Zodia care iti pune bete-n roate. Vezi cine nu incape de tine!

Fiecare dintre noi are un dusman nevazut la locul de munca sau in cercul de prieteni. Cu totii ne-am lovit de persoane care ne saboteaza, care vor sa proiecteze o alta imagine despre noi.

Afla care e zodia care iti pune bete-n roate:

BERBEC – LEUL ITI ARATA CINE E SEFUL

Daca esti nascut in zodia Berbec, afla ca te lupti in orgolii cu Leul. Daca i-ai gresit cu ceva, va avea grija sa te faca de ras folosind cele mai inteligente arme.

TAUR – SCORPIONUL TE POATE JUCA LA PSIHIC

Scorpionul iti poate face viata un calvar daca nu ai o relatie cel putin cordiala cu el. Amandoi sunteti destul de caposi incat sa nu impartiti cu calm acelasi spatiu.

CITESTE SI: Zodia care te joaca pe degete… si-ti place!

CITESTE SI: Zodia care URASTE FALSITATEA si complimentele siropoase. Uite cum o poti cuceri!

GEMENI – FECIOARA ITI SCOATE OCHII CU GRESELILE TALE

Daca te-ai nascut in zodia Gemeni, trebuie sa stii ca singurul semn zodiacal care poate vedea detaliile ce iti dezvaluie vulnerabilitatile este Fecioara. Daca vrea, se poate razbuna pe tine in cel mai subtil si neprevazut mod.

RAC – DOAR UN ALT RAC ITI PUNE CAPAC

Si asta deoarece Racii se cunosc cel mai bine intre ei. Fereste-te de bunavointa pe care un nativ nascut in aceeasi zodie cu tine o are atunci cand contextul va prinde pe amandoi intre ciocan si nicovala.

LEU – CAPRICORNUL ITI INTINDE CAPCANA PERFECTA

Te ia cu vorbe dulci, iti garanteaza prietenia absoluta si mai ca il crezi. Capricornul este suficient de materialist incat sa profite de punctele tale sensibile, mai ales daca vrea sa castige bani de pe urma ta.

FECIOARA – TAURUL ITI POATE CREA NERVI

Desi ai o compatibilitate excelenta cu acest semn zodiacal, in momentul in care va certati lucrurile se pot complica. Puteti deveni din prieteni dusmani intr-o singura secunda.

Citeste in pagina urmatoare ce zodie iti pune bete-n roate!

0