Horoscop amoros pentru sfârșit de an. Ce cuplu surpriză apare în zodiac – VEZI COMPATIBILITĂȚILE!

Compatibilitățile zodiacale se schimbă în acest sfârșit de an. Zodiile vor avea surprize uriașe din punct de vedere amoros.

Se știe că zodiile care se potrivesc cel mai bine sunt cele care fac parte din aceeași categorie (cele de pământ se vor înțelege cu cele de pământ, iar zodiile de foc le vor înțelege pe cele de foc). Se pare că finalul acestui an schimbă puțin compatibilitățile.

Anumite fenomene astrologice îi încurajează pe nativă să încerce lucruri noi, să înceapă relații noi, după cum urmează.

Horoscop amoros noiembrie-decembrie 2017: Cuplurile zodiacale care vor avea un final de an de poveste:

BERBEC + LEU = tachinări, certuri încheiate cu partide de amor ca în filme, înțelegere reciprocă. Cele două zodii de foc nasc scântei când sunt împreună. Au o relație cu năbădăi, dar nu asta e problema. Ba se poate spune că tocmai micile tachinări/ certuri de zi cu zi le fac povestea de iubire mai puternică, mai trainică. Persoanele născute în Berbec au toate șansele să fie seduse de farmecul Leilor.

TAUR + CAPRICORN = iubire cu notă de plată, potrivire la pat, empatie. Cei doi formează un cuplu mai puțin obișnuit. Amândoi sunt căpoși, amândoi au pretenții uriașe de la celălalt. Taurul și Capricornul fac o casă bună împreună și știu cum să gestioneze problemele financiare. Atât unul cât și celălalt cred cu tărie în ideea că dragostea trece prin stomac.

GEMENI + PEȘTI = iubire fără regrete, aventură, romantism. Nativii Gemeni nu sunt foarte romantici de felul lor, dar pasionalitatea Peștilor îi face să se schimbe într-o relație. Aceasta este compatibilitatea surpriză a acestui final de an.

CITEȘTE ȘI: Horoscop Minerva 2018 – Previziuni generale. Ce ne aduce Saturn în Capricorn și care sunt zodiile afectate

RAC + BALANȚĂ = sentimentalism, libertate, relație fără compromisuri. Cei doi formează una din cele mai frumoase povești de iubire. Temperamentala și copilăroasa Balanță este cumințită de maturitatea și înțelepciunea Racului.

Asta e valabil și invers. Întotdeauna când unul din cei doi o ia pe căi diferite, celălalt are grijă să-l readucă în familie. Balanțele care nu au cunoscut până acum vreun Rac au toate șansele să se îndrăgostească în jurul lunii pline din decembrie.

Citește în pagina următoare cu cine se potrivesc Fecioarele și Vărsătorii

0