Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Pesti

Pestii sunt oameni ai iubirii motiv pentru care se crede ca multi dintre cei nascuti in aceasta zodie sunt suflete indigo. Acest lucru inseamna ca se afla la prima si unica lor viata, ca nu au datorii karmice si ca vor contribui la progresul omenirii.

Desi, asa cum spunea, Pestii traiesc pentru iubire si sunt oameni foarte iertatori, acest lucru nu inseamna ca au caractere slabe. Sunt surprinzator de intreprinzatori, foarte hotarati si gestioneaza banii cu foarte multa pricepere. Atunci cand isi propun ceva, foarte rar se intampla sa nu isi atinga scopul iar cand se intampla asta, cel mai probabil se intampla din cauza unor influente exterioare.

SUFLETELE PERECHE AL ZODIEI PESTI

COMPATIBILITATE PESTI – TAUR

Nativii in Pesti si cei in Taur s-au nascut in doua dintre cele mai compatibile zodii. Si unii si ceilalti sunt persoane foarte romantice si, in acelasi timp, cu un simt al realitatii foarte bine dezvoltat. Firea creativa a Taurilor se imbina foarte bine cu natura visatoare a Pestilor, drept pentru care in relatia celor doi nu va exista vreun moment de plictiseala.

Mai mult de atat, ambele semne sunt recunoscite pentru fidelitate si pentru faptul ca ii ajuta intotdeauna pe cei din juru lor sa evolueze.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

0