Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Berbec

Compatibilitatea zodiei Berbec in iubire

Cu siguranta Berbecii sunt cei mai pasionali nativi ai zodiacului iar acest lucru se aplica in fiecare aspect din vietile lor, nu doar pe plan amoros. Cei nascuti sub aceasta zodie traiesc din plin si se bucura de fiecare secunda. Sunt independenti si foarte incapatanati, cauta intotdeauna originalitatea si ineditul pentru ca se pot plictisi destul de repede. Se imprietenesc usor cu oamenii si nu duc niciodata lipsa de parteneri.

Marele lor defect este ca de multe ori, Berbecii sunt infideli insa in apararea lor, sunt discreti si incearca pe cat posibil sa isi protejeze partenerii de cuplu sau de aventura. Nu isi fac planuri pe termen lung si le place sa se lase dusi de val astfel incat nu le place sa fie nevoiti sa ia decizii, cu atat mai putin in situatii sub presiune.

SUFLETELE PERECHE AL ZODIEI BERBEC

BERBEC – GEMENI

Un cuplu format dintr-un Berbec si un nativ in Gemeni poate fi descris prin populara expresie „sacul si peticul” iar asta nu e rau deloc. Ambii nativi sunt doritori de aventura si au nevoie de stimulare permanenta pe care o vor primi din plin in aceasta formula. Faptul ca prin definitie niciuna dintre aceste zodii nu este neaparat fidela nu va avea niciun impact in acest cuplu pentru ca stiu cum sa se tina unul pe altul pe jar si cu siguranta nu vor avea timp sa se plictiseasca. In acest cuplul Berbec-Gemeni, e greu de stabilit cine e partenerul dominant motiv pentru care balanta puterii va fi destul de echilibrata.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

0