Zodiile de care sa te feresti

Numerologul Mihai Voropchievici dezvaluie care sunt zodiile de care trebuie sa te feresti.

Zodiile de care sa te feresti

„Atat timp cat noi, indiferent ce zodie suntem, provocam un partener, orice zodie ar fi, avem de pierdut. Nu provocati Berbecul, Leul si nici Sagetatorul. Acestea sunt zodiile de foc. Nu stiti ce poate face mama Leoaica sau tatal Leu. Sagetatorul e ceva mai calm, dar de pandeste. Nu provoca un Scorpion. Aceste zodii sunt dominatoare. Fecioara este impertinenta si provocatoare.

Ea critica acolo unde e bine si unde nu e bine. Trebuie avut grija si la o parte din Gemeni. Nu provocati nici Taurii. Are multa rabdare, asculta, accepta, dar daca este prea mult innebunit, devine distrugator. La fel de bine, cineva care va va intoarce spatele este un Varsator.

Dupa atatia an de studiu nu am inteles de ce Varsatorii se manifesta asa. Sunt ciudati din acest punct al manifestarii. Daca ai un prieten Varsator, mergi cu el a-la-long.”, a declarat Mihai Voropchievici in emisiunea „Adevaruri ascunse” de la Antena 3.

„Femeile din Berbec si Fecioara sunt agresive nu doar verbal, ci si fizic. Fecioarele sunt agresive in mod mai egoist. Sunt foarte egoiste. Sunt cele mai agresive zodii din tot zodiacul”, a completat Lidia Fecioru.

CITESTE SI: Atuurile zodiilor, dezvaluite de numeorologul Mihai Voropchievici

Principalele caracteristici ale zodiilor de foc, cele de care trebuie sa se fereasca toti:

Leu – temperament coleric, predominant activ, visator, exuberant, extravagant. Ii place sa fie mereu in centrul atentiei si nu suporta deloc sa fie contrazis. Isi face usor prieteni si nu suporta sa fie tradat. Nativul Leu este razbunator.

Berbec – usor agresiv, predominant activ, schimbator.

Sagetator – usor retras, razbunator, sensibil, impulsiv.

0