Compatibilitate in functie de cifra destinului

Tu stii ce compatibilitate ai in functie de cifra destinului? Numerologii spun ca cifra cuplului ascunde o serie de informatii despre natura relatiei si viitorul acesteia.

Cum calculezi cifra cuplului

In primul rand trebuie sa calculezi cifra destinului tau si pe cea a sufletului pereche. Cifra destinului se obtine prin adunarea tuturor cifrelor care compun data nasterii. Exemplu: 17.08.1980 = 1+7+8+1+9+8 = 34. 3+4 = 7. Cifra destinului persoanei nascute la aceasta data va fi, asadar, 7. Se face acelasi calcul si pentru a afla cifra destinului partenerului de viata.

Pe urma, se scade din numarul mare numarul mic pentru a obtine cifra destinului relatiei. Daca el are cifra destinului 3 si ea 2, cifra cuplului va fi 1. In cazul in care amandoi au aceeasi cifra nu se mai face nicio scadere.

Interpretarile pentru fiecare cifra obtinuta

Cifra compatibilitatii 1 – Relatia este bazata pe libertatea partenerilor. Persoanele care au aceasta cifra in destinul lor sunt facute sa stea impreuna pana la moarte.

Cifra compatibilitatii 2 – Relatia are nevoie de echilibru. Cei doi sunt extrem de exuberanti si trebuie sa se tempereze unul pe celalalt.

Cifra compatibilitatii 3 – Persoanele care impart aceasta cifra trebuie sa comunice mai mult. Lipsa comunicarii poate duce la despartire timpurie.

Cifra compatibilitatii 4 – In acest tip de relatie investeste mai mult femeia. Barbatul este ceva mai rezervat, mai pragmatic, mai putin entuziast, insa ofera respect si incredere.

Cifra compatibilitatii 5 – Relatiile care stau sub umbra acestei cifre a destinului trec prin transformari permanente. Totul se poate schimba de la o zi la alta.

Cifra compatibilitatii 6 – Cuplurile care impart aceasta cifra a destinului nu sunt facute sa fie impreuna. Relatia lor este mai degraba frateasca.

Cifra compatibilitatii 7 – Relatia este una de natura spirituala. Sexul nu este pe locul intai in acest caz.

Cifra compatibilitatii 8 – In aceasta relatie, femeia tinde sa detina controlul cu orice pret. Se poate vorbi de dragoste cu nabadai, caci orgoliile sunt nemasurate.

CITESTE SI: NUMEROLOGIE. Calculeaza-ti cifra destinului si afla ce culoare are sufletul tau!

Cifra destinului 9 – Persoanele care impart aceasta cifra a destinului traiesc intr-o poveste de iubire perfecta. 9 este cifra perfectiunii in dragoste, din punct de vedere numerologic.

0