10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Taur

Oamenii nascuti in Taur sunt persoane care stiu sa se faca placute. In general, Taurii sunt un amestec incantator de romantism, loialitate si delicatete sufleteasca. Pe langa toate aceste calitati, acesti nativi sunt foarte bine ancorati in realitate. De fapt, daca ar fi sa le alegem un defect major, acesta ar fi materialismul.

In cazul lor, acesta nu inseamna ca sunt dispusi sa faca orice pentru bogatiile materiale, ci mai degraba inseamna ca sunt extrem de realisti si nu isi pot imagina o confortabila si fericita fara astfel de bunuri.

Nu sunt lacomi si au principii sanatoase bine inradacinate, drept pentru care singurele foloase materiale pe care le accepta sunt cele pe care le-au castigat prin munca cinstita. In mod paradoxal, cariera se afla la egalitate cu dragostea si vor incerca toata viata sa tina in echilibru aceste doua aspecte ale traiului.

In ciuda naturii foarte practice, de cele mai multe ori, Taurii au si o inclinatie artistica, in general in domeniul vizual.

Ce trebuie sa stii daca iubesti un Taur

Element natural: pamant
Planeta guvernatoare: Venus
Culori caracteristici: galben, portocaliu
Calitate principala: loialitate
Defect major: materialism

Pe aceeasi tema:

Totul despre zodia Taur

Horoscop Minerva 2017 Taur

Ce trebuie sa stii despre barbatul TAUR?

1. NATIVUL IN TAUR ESTE O PERSOANA INCAPATANATA

Desi se poate ajunge la un compromis cu cel nascut in Taur, o dezbatere cu acesta necesita multa putere de convingere. Atunci cand considera ca are dreptate, foarte greu il poti face sa isi schimbe parerea. Cu argumente logice si cu multa rabdare, Taurul poate fi convins sa accepte parerea interlocutorului.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

0