Ascendent în Vărsător

ASCENDENT ÎN VĂRSĂTOR. Cel cu ascendent în Vărsător are o fire mai neobișnuităși este la fle de independent cași ascendentul din Săgetător. Este greu de ținut în frâu, mai ales pentru că adoră să trăiască experiențe neobișnuite, ciudate. Este o persoană foarte creativă, din mâinile căreia vor ieși multe lucruri mărețe. Intelingența completează perfect personalitatea sa și îl duce pe cele mai înalte culmi.

Persoana cu ascendent în Vărsător este mereu imprevizibilă și dornică de a descoperi lucruri noi. Nu iubește tradițiile și nici conceptele învechite, ci mai degrabă dorește să descopere zi de zi noi metode revoluționare. Se plictisește repede, așa că ar fi bine să fii original, ca și el de altfel, pentru a menține o relație bună împreună.

ASCENDENTUL ÎN VĂRSĂTOR 

Ascendentul în Vărsător nu suportă planificările și este foarte spontan. Nu ai să îl vezi niciodată că îți face planuri de viață sau că se organizează foarte strict. De fapt, ia totul așa cum vine și improvizează foarte bine pe moment. Surprinzător este că se descurcă în orice situație, chiar dacă nu este pregătit.

Este o persoană foarte inteligentă, ale cărei capacități de concentrare sunt enorme, mai ales atunci când are o problemă care este urgent de rezolvat. Se detașează ușor de tot ceea ce se întâmplă în jur și nu se lasă până nu pune lucrurile la punct. Originalitatea îi permite să fie mereu în centrul atenției, deși nu își dorește neaparat acest lucru.

 

loading...
test
0
Test