EVALAUREA NAȚIONALĂ 2020

11 ianuarie, ziua în care Mercur intră în Capricorn. Care sunt provocările pentru fiecare zodie

Pe 11 ianuarie planeta Mercur va intra în zodia Capricorn și, din această postură, va spori luciditatea în luarea unor decizii importante.

Ce reprezintă planeta Mercur în astrologie

Mercur este prima planetă de la Soare și este cea mai mică din Sistemul nostru Solar. Are o structură asemănătoare Pământului.

În astrologie, această planetă este denumită și planeta înțelepciunii. Atunci când Mercur intră într-o zodie de Pământ sunt favorizate zodiile de apă și de pământ, în sensul că iau cele mai înțelepte decizii.

Deși este una dintre cele mai excentrice planete din punct de vedere astronomic, astrologic vorbind este o planetă care le îndeamnă pe zodii la maturizare, la rigoare, la acțiuni care țin de conservatorism.

CITESTE SI: Sfatul săptămânii 8 – 14 ianuarie 2018. Cum sunt afectate zodiile de conjuncția dintre Venus și Pluto

Previziuni karmice 8 – 14 ianuarie 2018. Se clarifică anumite chestiuni legate de viața de cuplu

Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018. Șansele în dragoste ale fiecărei zodii

Iată cum sunt afectate zodiile de intrarea lui Mercur în Capricorn

Berbecii vor fi ceva mai lucizi, mai pregătiți pentru acțiuni mărețe. Vor fi neînfrincați în următoarea perioadă, în timp ce Taurii vor fi mai prudenți, mai rezervați.

Taurii și Capricornii vor primi o serie de informații pe care trebuie să le folosească atent la locul de muncă. Pot avea câștig de cauză în multe situații care țin de sfera profesională, asta dacă știu cum să aplice informațiile primite.

Gemenii vor avea parte de o perioadă ceva mai nestatornică, nu că ar fi ceva nou pentru acest semn dual. În următoarea perioadă vor confunda multe planuri ale vieții lor și asta le poate aduce multă durere sufletească.

Racii vor fi ceva mai temperați. Vor da dovadă de pregătire pentru cele mai dificile dintre situații. Vor trece de obstacole foarte inteligent.

Leii și Fecioarele au o perioadă ceva mai interesantă din punct de vedere amoros. Acești nativi îi vor cuceri pe toți cei din jur într-un mare fel. Vor deveni, brusc, extrem de pasionali.

Balanțele sunt favorizate în sectorul financiar, însă este indicat să nu arunce cu banii pe fereastră doar pentru a-și satisface anumite mofturi.

Scorpionii e foarte probabil să continue în aceeași pasă proastă din punct de vedere emoțional, însă partea sentimentală va fi compensată cu anumite câștiguri în bani sau foloase materiale.

Săgetătorii trebuie să-și rezolve problemele cu familia, să se concentreze cu atenție pe lipsuri, pe nemulțumiri, pe sectoarele în care nu au dat randament.

Vărsătorii au o perioadă ceva mai senină. Vor visa mult și vor lupta și mai mult pentru visele lor. Au ocazia să călătorească peste mări și țări, iar de data aceasta voiajul nu va fi neapărat în interes de serviciu. Acești nativi au nevoie de o deconectare, de o vacanță în care să se relaxeze și să se distreze.

Peștii vor continua să simtă că li se face nedreptate însă, surpriză, au parte de momente frumoase. Mercur le dă înțelepciunea să tacă atunci când trebuie și să vorbească în situații în care interlocutorii nu se așteaptă să spună lucrurile atât de răspicat.

0