Horoscop 2018 Urania – Urania a realizat previziunile pentru prima săptămână din 2018 și vorbește despre fenomenul astral din perioada aceasta. Este lună plină în rac, acest lucru poate aduce mari șanse de câștig pentru trei zodii.

Horoscop 2018 Urania Berbec

În prima parte a zilei de 30 decembrie, neliniști de noapte cu privire la viitorul financiar sau la o situație care s-a ivit în ultimul moment și care le-a grevat o sumă de bani.

Între 30 decembrie, după ora 10:31′ și 1 ianuarie dimineața, dorința de a comunica cu ceilalți nu este la fel de armonios susținută în plan astral.

Nu rata Horoscop 2018 – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Mercur, în opoziție cu domiciliul lui, îi poate face pe nativi oarecum certăreți, lesne iritabili, vădind dorința de a contrazice, de a combate pe câte cineva sau de a face invers decât este rugat sau sfătuit.

Drumuri cu mici peripeții. Între 1 ianuarie, după ora 10:11′ și dimineața zilei de 3 ianuarie, familia îi poate solicita mai mult decât în alte dăți pe Berbeci. Pentru alte persoane însă, în ciuda zilelor libere de sărbătoare, obligațiile de serviciu îi pot solicita.

Unii se vor frământa pentru a controla o situație destul de complicată alții, în perspectiva perioadei active care va urma, nu-și vor lua gândul de la chestiunile majore care le cad în responsabilitate.

Pe 2 ianuarie va avea loc Luna Plină în Rac, ceea ce poate căpăta, în cazul unor persoane născute în acest semn zodiacal, un ecou aparte dar și marcajul unui răstimp care îi va solicita social și familial, de-a lungul anului 2018.

Între 3 ianuarie, după ora 09:23′, și 5 ianuarie dimineața, entuziasm și chef de distracție, motive de bucurie. Unii Berbeci se pot hotărî să dă dea curs unor preocupări și înclinații care nu au legătură cu activitatea lor profesională curentă. În restul zilei de 5 ianuarie, după ora 10:12′, stări organice greoaie, disfuncții digestive trecătoare care nu au legătură directă cu posibilele excese culinare firești ale momentului.

Întreaga săptămână este frumos aspectată în planul ideilor, gândurilor, concepțiilor despre lume și viață care tind să devină un sector activ, fertil, original și novator, mai ales în cazul celor care își petrec aceste zile studiind, citind, meditând.

Horoscop 2018 Urania Taur

În prima parte a zilei de 30 decembrie, stabilitate fizică, psihică, organică. Între 30 decembrie, după ora 10:31′ și 1 ianuarie dimineața, discuții despre bani, informații cu privire la plăți, costuri, taxe, mai ales dacă, în ecuație, intervine factorul „străinătate” (călătorii, afaceri cu străinii, acte de comerț exterior, întâlniri oficiale pe teme precise de natură economică, juridică, administrativă, etc.).

Între 1 ianuarie, după ora 10:11′ și dimineața zilei de 3 ianuarie, dificultăți, blocaje, întârzieri, amânări, renunțare sau decidere asupra unei variante din mai multe posibilități privitoare la deplasările programate sau doar intenționate. Un factor determinant îl poate constitui, în acest context, faza Lunii Pline în Rac (casa a III-a a deplasărilor pe termen scurt) care poate fi un argument în plus sau o stare de spirit care să justifice opțiunile.

Între 3 ianuarie, după ora 09:23′, și 5 ianuarie dimineața, acolo unde există tensiuni între nativi și rude sau între părinți și gineri/nurori, atmosfera se poate tulbura mai ales prin excesul de autoritate cu care cei născuți în Taur vor dori să tranșeze o chestiune enervantă.

În restul zilei de 5 ianuarie, după ora 10:12′, spiritele se vor calma și o anume distanță față de stimulii exteriori, fie ei și agreabili, față de provocările tentante le va controla reacțiile. Doar cei tineri nu vor rezista plăcerilor ademenitoare. Cei maturi vor fi mai grijulii cu timpul liber, cu stările organice care le pot spune „destul cu excesele!” preocupându-se să nu-și risipească energia pe fleacuri.

Unii vor profita de aceste momente de respiro pentru a face lucruri care să le dea satisfacții superioare: culturale, artistice, estetice, spirituale prin lectură, dialoguri cu oameni valoroși, vizionare de filme, participarea la spectacole sau activități nobile, audiții muzicale. Posibile crize de gelozie, de egoism în relațiile cu partenerul de viață.

Horoscop 2018 Urania Gemeni

În prima parte a zilei de 30 decembrie, posibile indispoziții trecătoare. Între 30 decembrie, după ora 10:31′ și 1 ianuarie dimineața, etapă astrală favorabilă acestor nativi care vor fi în formă, veseli, cu chef de viață, vioi, mobili, comunicativi și simpatici.

Între 1 ianuarie, după ora 10:11′ și dimineața zilei de 3 ianuarie, pentru unii, stresul provenit la o chestiune financiară, în general, sau bănească în particular ori de la o problemă majoră ce privește un bun mobil/imobil, un patrimoniu o avere de împărțit. Nu toate veștile îi vor liniști; unele ar putea sugera ideea de amânare, deblocare sau de complicare a situației, mai ales dacă, în ecuație, vor interveni și instituțiile statului.

Secvența poate fi trăită de către unii într-un registru apăsător, și din cauza influenței Lunii Pline din Rac exercitate pe axa celor două case ale banilor și avantajelor materiale. Între 3 ianuarie, după ora 09:23′, și 5 ianuarie dimineața, se conturează mai puține evenimente; nativii pot trece prin varii situații, în acest răstimp, în măsura în care, planetele aflate pe harta cerului nașterii lor vor intra într-o relație puternică cu tranzitele momentului.

În restul zilei de 5 ianuarie, după ora 10:12′, va începe o perioadă de două zile mai destinsă, în care Gemenii vor face efortul să se debaraseze de obligații și datorii pentru a se simți liberi, independenți, dedicându-se unor activități de petrecere agreabilă a timpului liber.

Mercur, Guvernatorul lor, se va afla, întreaga săptămână, în opoziție cu semnul lor zodiacal natal, în tranzit prin casa a VII-a, facilitând schimburile de idei sau chiar o colaborare în vederea ducerii la bun sfârșit a unor acțiuni și evenimente de interes comun. Relații cu străinii vor fi favorizate.

Unele persoane, mai pot aborda, cu specialiști din domeniu, chestiuni juridice, mai ales dacă, în plan personal, au un proces de susținut. Posibile ostilități sau animozități la locul de muncă bazate pe factori subiectivi.

Horoscop 2018 Urania Rac

În prima parte a zilei de 30 decembrie, frământări sufletești, mai ales dacă unele relații sentimentale se dovedesc de câtva timp șubrede iar acum, un detaliu, un cuvânt, un gest, le vor confirma bănuielile. Între 30 decembrie, după ora 10:31′ și 1 ianuarie dimineața, Luna, în Tranzit prin casa a XII-a, nu pare să genereze, ea singură, evenimente speciale; dar poate să alimenteze sau să sporească intensitatea lor pe sectorul muncă și activității profesionale.

Între 1 ianuarie, după ora 10:11′ și dimineața zilei de 3 ianuarie, nativii vor fi vedetele acestui moment astral prin intermediul fazei de Lună Plină în Rac care se va produce în dimineața zilei de 2 ianuarie și care va opera axa caselor I/VII, dând relațiilor parteneriale, unde se află o aglomerare de patru planete, o vigoare specială și o determinare esențială. Depinde de natura acelor relații (căsătorie, despărțire, divorț, asociere, alianțe, colaborări, dușmănii, rivalități) sau a actelor oficiale ce decurg de aici impactul asupra nativilor, mai atenuat sau mai pronunțat.

Teoretic, sunt vizați cei maturi sau aflați în sectorul de vârstă cuprins între 57 – 60 de ani, practic însă, în acest con de influență astrală, cu excepția copiilor, pot intra și tinerii. Între 3 ianuarie, după ora 09:23′, și 5 ianuarie dimineața, relația Racilor cu banii poate fi condiționată de o situație specială prin care trec copiii lor sau de o relație sentimentală păguboasă ori „ prea scump plătită”.

În restul zilei de 5 ianuarie, după ora 10:12′, nativii vor evita împrejurările, persoanele sau discuțiile riscante. Întreaga săptămână prezintă condiții astrale favorabile pentru activitățile de creație sau interpretative; nota generală este de tenacitate, de ambiție, de profunzime a motivațiilor și de seriozitate a pregătirii în vederea unui moment important pentru cariera lor (examen, audiție, premieră, lansare de album, de carte, de film).

Citeste AICI continuarea.

Citește și: Horoscop 2018 MINERVA

Nu rata Horoscop 2018 – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Publicat de Adrian Vrauko

Adrian Vrauko - publisher si cofondator al Revistei Teo Trandafir

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.