Presopunctura: care este punctul MINUNE care te relaxeaza si alunga durerea?

Prin simpla masare a unor puncte specifice, poti scapa de dureri si oboseala. Iata cum te ajuta presopunctura sa te relaxezi!

IATA CUM TE AJUTA PRESOPUNCTURA SA TE RELAXEZI

Stai intr-un loc linistit cu ochii inchisi, respira adanc si zambeste usor. Maseaza un punct in centrul fruntii, intre sprancene, facand cercuri lente, in sens invers al acelor de ceasornic.

Apoi aseaza degetele mijlocii la baza sprancenelor, langa nas, si maseaza. Continua pana simti ca incepi sa te relaxezi.

Maseaza usor tamplele si obrajii, intr-o miscare inversa a acelor de ceas. Maseaza colturile gurii, aplicand o usoara presiune. Maseaza zona dintre nas si buza superioara, in cercuri lente.

CITESTE SI: Vezi punctul MAGIC de pe mana ta, pe care il apesi si te VINDECI

CITESTE SI: Care sunt PUNCTELE CHEIE ale vietii tale, in functie de zodie

In final, freaca-ti mainile pentru a obtine caldura si aseaza-le peste ochi. Lasa degetele sa se relaxeze peste fata si sa transmita energie.

In urma acestui masaj cu tehnici de presopunctura te vei simti complet relaxat.

IATA CUM SCAPI DE MIGRENA CU PUNCTUL MINUNE

Maseaza colturile fruntii timp de 30 de secunde si apoi aplica presiune pe partea afectata de migrena. Apoi, vei descoperi PUNCTUL MINUNE pe spatele antebratului, chiar sub cot. Maseaza aceasta zona timp de 30 de secunde, apoi maseaza punctul dintre degetul inelar si degetul mic. Vei scapa, garantat, de migrena!

SCAPA DE DUREREA DIN SPATELE CAPULUI CU PRESOPUNCTURA

Deasupra cefei vei simti depresiunile de sub osul occipital, pe care e bine sa le masezi timp de 30 de secunde. Apoi maseaza punctul de pe mana, aflat la baza degetului mic. Repeta tehnica de presopunctura pana vei observa ca durerile de cap dispar.

CITESTE SI: Karezza: un nou mod de a face sex. Vezi regulile!

CITESTE SI: 6 beneficii nebanuite ale CUISOARELOR. Incearca punctul 3 chiar astazi!

Sursa foto: dublinpositivehealthcentre.ie

loading...
test
0
Test