Lidia Fecioru oferă săptămânal câte o idee, un remediu naturist sau o rețetă pentru a atenua simptomele anumitor afecțiuni ori pentru a trata boli mai puțin grave.

Bioenergoterapeutul a vorbit în emisiunea „Adevăruri ascunse” despre cum curăță ceapa vasele de sânge. Această legumă este recomandată și pentru cei care vor să își regleze nivelul de zahăr din sânge.

Lidia Fecioru: ceapa curăță vasele de sânge

„O ceapă de mărime medie, tăiată în două, se pune în tavă și se pune la cuptor. Este bună pentru curățarea vaselor de sânge, dar reglează foarte bine problemele celor care au probleme cu diabetul și e foarte bună pentru reglarea zahărului în corp. La cuptor nu se arde decât uleiul ăla”

, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

Beneficiile cepei sunt recunoscute și de către medici. Doctorul Diana Stuparu confirmă spusele Lidiei Fecioru.

„Ceapa ajută la scăderea tensiunii arteriale. Consumareaa unei jumătăţi de ceapă crudă pe zi contribuie semnificativ la scăderea colesterolului, dar ajută şi în constipaţie sau flatulenţă.

CITEȘTE ȘI: Lidia Fecioru te învață cum să alungi energia negativă din corp și din casă. Ai nevoie de un ou crud

Lidia Fecioru a divulgat leacul pentru o afecțiune dureroasă. Cum se tratează STOMATITA

Datorită conţinutului său de crom, ceapa ajută în diabet sau în prevenirea lui în sensul că duce la scăderea nivelului de insulină din organism şi creşte toleranţa la glucoză. Totodată, este un excelent diuretic, împiedicând retenţia de apă în organism, ca să nu mai amintesc despre faptul că ceapa ajută şi la regenerarea părului prin aplicarea sucului de ceapă pe scalp de două ori pe săptămână”

, a declarat medicul pentru Adevărul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.