Foarte multe persoane se confruntă cu migrene. Spre deosebire de durerile de cap, migrenele sunt mult mai puternice și pot perturba întreaga activitate a persoanei care se confruntă cu ele.

Atunci când persoanele lipsesc de la serviciu, migrena este des invocată pentru a primi o zi liberă. Toți cei care s-au confruntat până acum cu o asemenea durere știu cât de puternică poate fi. Uneori, această durere poate dura între 4 ore și trei zile, iar primele simptome sunt următoarele:

– sensibilitate la miros, zgomot și lumină

– greață

– amețeli

– vărsături

– furnicături

– amorțeala corpului.

Multe lucruri pot provoca o migrenă, inclusiv anumite alergii, consumul de alcool sau unele vitamine lipsă din organism. Însă deshidratarea și dezechilibrul electrolitic sunt responsabile cel mai adesea pentru apariția acestei dureri.

Chiar dacă zilnic consumi cantități mari de apă poți să fii deshidratat. Când electroliții sunt scăzuți, corpul tău încearcă să elimine apa. Chiar și migrena în sine poate cauza deshidratare. Mineralele cu o sarcină electrică pozitivă în organism sunt numite electroliți. Funcțiile lor sunt:

• Reglarea și susținerea funcției nervoase
• Reglarea sistemului cardiovascular
• Reglarea funcției mușchilor.

Mineralul natural antiinflamator, care este foarte important pentru organism, este magneziul. Migrenele sunt adesea un răspuns inflamator, deci aceste minerale sunt foarte utile împotriva lor.

Iată o băutură simplă care este eficientă împotriva migrenelor teribile. Se pregătește din 3 ingrediente simple, dar care combinate te ajută să scapi în numai cinci minute de o migrenă. Ai nevoie de:

• 1 cană de apă
• Sucul de lămâie de la 1 lămâie
• 2 lingurițe de sare de mare.

Amestecă aceste ingredinte și consumă imediat băutura obținută. În numai câteva minute, intensitatea durerilor va scădea. Deși nu există studii medicale care să confirme eficacitatea acestui remediu, migrenele sunt tratate în spitale cu o soluție intravenoasă din soluții electrolitice, deci acest lucru est dovada că sarea este un remediu eficient împotriva migrenelor.

Poți încerca și cu lapte, miere și scorțișoară. Prepară un pahar folosind aceste ingrediente și scapă de durere.

Citește și: O umflătură uriașă pe spate l-a trimis la medic. Ce au descoperit doctorii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.