Foarte multe persoane se confruntă cu monturi și cu zone dureroase la nivelul picioarelor. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum putem scăpa de aceste probleme cu un lucru extrem de comun pe care îl avem deja în bucătărie.

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit cum poate fi folosită folia de aluminiu alimentară pentru a trata monturile și zonele în care se resimte o stare neplăcută.

Citește și: Cel mai puternic remediu pentru tratarea ficatului, potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru

Nu este nevoie de medicamente sau de intervenții, iar în numai câteva zile, monturile se vor retrage datorită foliei de aluminiu.

Leacul zilei, prezentat de Lidia Fecioru. Folia de aluminiu trebuie aplicată pe pielea noastră pe glezne, monturi, pe zone dureroase. Se învelește cu parte lucioasă pe piele, folia face cu câmp electromagnetic. Se poate pune pe spate, pe genunchi, se poate ține și o săptămână. Este exact cum am face raze.

Cum atragi banii în viață cu ajutorul hainelor pe care le porți

Lidia Fecioru a mai vorbit, în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”, despre cum ar trebui să ne îmbrăcăm ca să atragem banii în viața noastră.

„Atâta timp cât nu am purtat o haină ceva timp, s-o dăm, să nu stăm cu ea. Se încarcă cu energii negative pentru că avem evenimente îmbrăcate în acele haine, fiind îmbrăcați atâta timp. Ele au purtat și poartă amprenta noastră energetică”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Cum se prepară și cum se administrează ceaiul de slăbit recomandat de Lidia Fecioru

Pentru prepararea acestui ceai de slăbit ai nevoie de 1 litru de apă, un bețișor de scorțișoară și 5 frunze de dafin la fel de mari. Ceaiul se fierbe timp de 15 minute la foc mic.

Se bea o ceașcă pe stomacul gol. Poate fi administrat în curele de slăbire de orice persoană sănătoasă. Este, însă, contraindicat femeilor însărcinate, celor care alăptează și copiilor care nu au împlinit vârsta de 6 ani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.