Cum afectează laptele de soia tiroida

Laptele de soia nu e cea mai sănătoasă dintre alegeri, chiar dacă e un înlocuitor nurritiv al laptelui de vacă.

Laptele de soia trebuie consumat cu atenție

Laptele de soia din comerț conține o serie de ingrediente care atentează la sănătatea noastră. Are în compoziție săruri de mare, arome, caragenan, carbonat de calciu și anumiți coloranți.

Soia conține nu doar toxine chimice, ci și toxine naturale care pot modifica ciclul menstrual. S-a dovedit că un consum ridicat de lapte de soia crește nevoia de vitamina B12 și vitamina D.

Acest tip de lapte conține hemaglutinină, o substanță care afectează celulele roșii din sânge, susțin numeroși cercetători.

Laptele de soia din comerț poate fi modificat genetic și contaminat cu pesticide, iar pesticidele afectează glanda tiroidă.

Mai mult, multe produse din soia, cele care nu specifică exact compoziția, au acid fitic care inhibă asimilarea calciului, a cuprului și a magneziului în corp.

Medicii germani au aflat că unele produse din soia au niveluri ridicate de aluminiu, fapt ce afectează sistemul nervos și rinichii.

Soia conține estrogeni care perturbă funcția endocrină și duce la infertilitate, uneori cauzând chiar și cancerul la sân.

CITEȘTE ȘI: Planta care înlocuiește sarea și piperul scoate paraziții din corp

Pachetul tău de țigări ascunde o mică avere și tu îl arunci la gunoi! Ce poți face cu această FOLIE

GHIMBIRUL și LĂMÂIA formează o combinație fatală pentru colăceii de GRĂSIME. Cum se ține dieta

Pune BICARBONAT DE SODIU sub ochi. Vei fi FURIOASA ca nu ti-a spus nimeni asta pana acum!

E important de precizat că nu toate produsele din soia din comerț sunt periculoase. Trebuie să citești cu mare atenție ce scrie pe etichetele alimentelor la secțiunea compoziție.

E adevărat că soia ajută femeile care au trecut printr-un cancer mamar, însă ai grijă la ce fel de produse care conțin soia te raportezi. Repetăm, trebuie să citești cu mare atenție ce scrie pe ambalajul fiecărui produs.

loading...
test
0
Test