Sunt dr Daniela Catanas si lucrez de ani buni in domeniul dermatologiei si al dermatoesteticii. Nu de putine ori sunt intrebata de pacientii mei daca exista tratamente si proceduri cat mai putin invasive dar cu rezultate extraordinare. Raspunsul de fiecare data este MESOTERAPIA. De ce?

Cu siguranta ati observat ca oricat de bune sunt cremele de fata pe care le utilizam ( si vorbesc aici de branduri serioase si cu renume) pielea noastra tot imbatraneste, isi pierde stralucirea, se subtiaza si se rideaza. Cum este posibil ?

Raspunsul este foarte simplu, pielea noastra este impermeabila si functioneaza ca o bariera impotriva mediului inconjurator, De aceea elementele nutritive din crème sunt absorbite in procente foarte mici de 2-5%, si in felul acesta sunt insuficiente pentru a reface dermul.

Tratamentul sau procedura prin care sunt aduse elementele nutritive necesare dermului se numeste MESOTERAPIE, si consta in micro injectii superficiale la nivelul tegumentului.

Substantele folosite in MESOTERAPIE ( aminoacizi, vitamine, oligoelemente, factori de crestere) au rolul de a stimula sinteza de colagen, elastina, reticulina si in felul acesta de a reface structrura tegumentului. Pacientii vor observa la cateva zile dupa procedura un tegument mult mai hidratat, o piele mai stralucitoare, mai ferma, mai supla, cu ridurile fine diminuate,

Substantele folosite sunt foarte diverse, fiecare substanta avand rolul ei in tratarea unei anumite afectiuni. Eu personal folosesc combinatii unice si personalizate adaptate fiecarui pacient functie de suferinta tegumentului, cu toate ca pe piata exista si amestecuri de substante gata preparate.

Aceasta abordare imi permite sa tratez tintit fiecare problema dermica si sa concentrez substantele necesare afectiunii.

Important de retinut ca oricine poate beneficia de un astfel de tratament, MESOTERAPIA fiind destinata atat persoanelor tinere cat si celor mai in varsta.

In functie de varsta si afectiune se aleg scheme de tratament personalizate de 3 – 6 sedinte, spatiate la una, doua sau trei saptamani.

Rezultatele se obtin intotdeauna chiar si dupa o prima sedinta si se mentin luni de zile. Recomandam in general ca MESOTERAPIA sa fie efectuata de 1 sau de 2 ori pe an si in felul acesta tegumentul nostru va fi timp indelungat mentinut suplu si tanar.

Acest articol este redactat de Daniela Catanas, medic specialist.

Publicat de Adrian Vrauko

Adrian Vrauko - publisher si cofondator al Revistei Teo Trandafir

Alătură-te conversației

5 comentarii

  1. bua dimineata
    cu siguranta stiti de produsele dela ARTISTY
    V-AS RECOMANDA TOT CE INSEAMANA ACEASTA GAMA SI MAI ALES PRODUSELE NOI INTRATE PE PIATA ROMANEASCA- ARTISTRY YOUT XTEND POWER SYSTEM- CARE AR ADUCE SI MAI MULT BENEFECIU CLIENTELOR D.VOASTRA
    CU STIMA SI RESPECT DANIELA VOICU-DR.TR.SEVERIN

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.