Exatlon 2 mai 2018. Mama lui Giani Kiriță, prima reacție după ce fiul ei a fost nominalizat pentru prima oară

Exatlon 2 mai 2018. Aseară a fost o seară plină de emoții la Exatlon. Faimoșii vor mai pierde un membru din echipă.

Cei trei nominalizați sunt Valentin, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu. Vladimir și Larisa s-au salvat. Larisa a fost jucătoarea săptămânii, iar Vladimir a câștigat proba care decidea nominalizații.

Mama lui Giani Kiriță a avut o primă reacție după ce a văzut că băiatul ei a fost nominalizat pentru întâia oară.

„Am zis că îmi explodează inima”

„E baiatul meu si mi-a venit sa plang si m-am abtinut si ma abtin si acum, pentru ca, indiferent ce si cum, e baiatul meu.

Eu consider ca a facut mai mult bune decat rele, dar nu toata lumea e de acord cu mine. Normal si corect, toata lumea are sustinatori si nesustinatori”, a declarat mama lui Giani la Wowbiz.

„Am zis ca imi explodeaza inima, mai ales cand a calcat pe sfoara. Nu stiu daca isi lua imunitate sau nu, dar nu avea ghinionul sa calce pe sfoara. Asta e. Va dati seama, am zis ca-mi explodeaza inima”, a mai spus doamna Niculina.

CITESTE ȘI: Claudia Pavel, dezvăluiri fără perdea despre viața la Exatlon: „Când eram la coteț, făceam duș doar la…”

Geanina Stană, mărturisiri incredibile după ce a ieșit de la Exatlon. Despre tragedia prin care a trecut

Astăzi de la ora 19:45 unul din cei trei concurenți va părăsi competiția Exatlon. În urma eliminării din această seară vor rămâne doar 4 faimoși.

Practic, din această seară Faimoșii și Războinicii vor fi la egalitate. 4 faimoși vor lupta împotriva a 4 războinici, asta după ce mult timp anonimii au fost în inferioritate numerică.

Giani Kiriță este nominalizat pentru prima oară la Exatlon. Pe grupurile unde se dezbate tot ce se întâmplă în emisiune, fanii spun că vor vota masiv pentru plecarea lui Kiriță, salvându-i astfel pe ceilalți doi coechipieri.

0