Giani Kiriță la Exatlon 2019? Condiția impusă de dinamovist

Fanii lui Giani Kiriță ar fi extrem de bucuroși să îl vadă pe fotbalist la viitorul Exatlon. Mulți au regretat eliminarea sa din joc înainte de marea finală.

L-au văzut marele câștigător Exatlon 2019, însă nu a fost să fie. A câștigat în schimb colegul său, ”vulturul” Drăghia. Întrebat dacă ar mai vrea să se întoarcă în Republica Dominicană, să îndure iar foamea și să treacă de probele de foc în arenă, Giani a dat un răspuns clarificator.

„As mai face-o, dar inainte de asta m-as atrena putin. Pe langa asta, m-as duce acolo dar numai daca il iau si pe fratele meu, Catalin Cazacu.

Mi-ar fi mai usor sa am aceeasi echipa, asa, sa o iei de la zero, cu alti oameni, alte caractere, ar fi un pic mai greu”, a declarat Giani, notează știrilekanald.ro.

Primul nume confirmat pentru ediția din 2019 a show-ului Exatlon este fotbalistul Cristian Daminuță. Pe bursa zvonurilor apar tot felul de variante, de liste, de nume ale posibililor concurenți.

CITESTE SI: Femeia din spatele Exatlon: „Ne-a chinuit 5 luni!”

Ce a declarat iubita lui Vladimir Drăghia după ce a anunțat că donează premiul de la Exatlon

Giani Kiriță a ieșit din show pe 2 mai 2018

„Nu mi-a mai batut inima asa de tare de foarte mult timp, cu toate ca mi-am dorit foarte mult ca cei doi sa ramana (n.r.- Valentin Chis si Catalin Cazacu). Sunt multe de zis, iar am acele o mie de ganduri.

Daca nu aveam aceasta problema, cu siguranta i-as fi haituit pe acesti tineri (n.r. – referire la Razboinici) cum am facut-o pana acum. Nu scapau usor de mine. Vrau sa le multumesc si colegilor mei, (…) in special lui Vladimir, noi inainte eram foarte certati, lumea nu stie, acum nu vreau sa-l bat decat la carti.

Am legat prietenii frumoase, una dintre ele este cu acest baiat pe motocicleta (n.r. Catalin Cazacu); inainte sa vin la nu stiam cine este, i-am cautat numele pe Google si m-am intrebat .

Si de la inceput mi-a zambit si a fost chimia aia. Bruce, un baiat foarte de treaba, corect si un sportiv foarte bun. (…)

Pe Larisa am incurajat-o tot timpul.(…) Daca am gresit fata de acesti baieti (referire la Razboinici), am gresit pentru corectitudine.

Voi stiti ca asta sunt. Ei au inteles greseala, cand vor sa joace in viata, sa joace cu cei puternici, sa-i lase pe cei slabi deoparte. Vreau ca cineva din echipa mea sa iasa castigatorul Exatlon”, a spus, apasat, Giani Kirita în seara în care a fost eliminat.

0