EVALAUREA NAȚIONALĂ 2020

Care este adevărul despre eliminarea lui Giani Kiriță? Ce susține un utilizator Facebook

Eliminarea lui Giani Kiriță a provocat un șoc în rândul fanilor Exatlon România. Fostul dinamovist nu a prins finala concursului așa cum se aștepta toată lumea.

Tocmai prin cât de surprinzătoare a fost eliminarea sportivului au apărut tot felul de teorii ale conspirației. Ba chiar s-a spus că Giani nu a ieșit în urma voturilor, deși nimeni nu poate pune la îndoială corectitudinea concursului de la Kanal D.

„Stati linistiti, Giani nu a iesit in urma votului. A iesit pentru ca nu mai putea, i-am vazut gaura din picior, marti seara.

S-a cerut el acasa. Daca ramanea, isi tragea echipa in jos cu problemele de sanatate si el nu poate accepta asa ceva pentru echipa lui.

El si-a iubit si si-a respectat echipa. El a fost mereu acolo pentru a le ridica moralul. Felicitari, Giani!”, a scris un cârcotaș pe Facebook.

„Nu mi-a mai bătut inima aşa tare de foarte mult timp, cu toate că eu mi-am dorit foarte mult ca ei doi să rămână (Cătălin şi Valentin – n.r.).

Sunt multe de zis, am o mie de gânduri, nici nu ştiu cu ce să încep. Cred că 70% din mine rămâne aici pentru că, dacă nu aveam această problemă (acuză dureri de spate şi la muşchii inghinali – n.r.), i-aş fi hăituit pe aceşti tineri cum am făcut până acum.

Nu scăpau uşor de mine, nu aveau cum, nu există. Giani Kiriţă este un luptător. Aşa a fost şi aşa va rămâne toată viaţa. Vreau să le mulţumesc şi colegilor mei, în special lui Vlad (Vladimir Drăghia – n.r.).

Lumea nu ştie, dar noi înainte eram foarte certaţi. Acum nu mai vreau să îl bat decât la cărţi, sincer. Am legat prietenii frumoae, una din ele este cu acest băiat pe motocicletă (Cătălin Cazacu – n.r.).

Înainte să vin la «Exatlon» nu ştiam cine e şi am căutat pe Google, iar când l-am văzut pe motiocicletă, am zis: «Ce fac cu ăsta? Cum mă înţeleg eu cu ăsta?» Şi din prima, de când mi-a zâmbit, a fost chimia aia şi am zis: «Cu el o să râdem».

CITEȘTE ȘI: Kamara vrea la Exatlon 2019!

Primii „faimoși” care vor să participe la al doilea sezon Exatlon! Unul este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România

Cum zice el: «Suntem doi proşti». Nu, suntem doi oameni de viaţă care avem ce oferi şi eu mă simt cel mai bine când ofer din experienţa mea tuturor“, a spus Kiriţă cu această ocazie tristă.

Kiriță, transformat după experiența Exalton

„Înainte să vin aici aveam probleme chiar şi cu familia, aveam probleme de tot felul şi chiar nu mă regăseam sub nicio formă. Venind aici, nu ştiam la ce mă înham şi gândul meu era să plec. Voiam să fug de tot ce se întâmpla.

Venind aici, mi-am dat seama că am alte repere în viaţa de-acum, mi-am dat seama că sunt acelaşi Giani Kiriţă pe care lumea îl cunoaşte.

Mi-am dat seama că vreau să o iau pe un alt drum decât până acum şi cred că o să fiu recunoscător acestui show de televiziune mult timp de acum încolo. O spun cu mâna pe inimă. Da, «Exatlon» mi-a schimbat total viaţa.”, a spus Kiriță după eliminare.

0