Eurovision 2018 are ceremonia de deschidere la Lisabona, duminică, 6 mai. Organizatorii galei au luat o decizie inedită în ceea ce privește acest eveniment.

Tema concursului de anul acesta fiind oceanele, organizatorii portughezi au decis să înlocuiască tradiționalul covor roșu cu unul albastru (blue carpet), culoarea simbol a mărilor și oceanelor.

Evenimentul va avea loc lângă Muzeul de arte, arhitectură și tehnologie din Lisabona (MAAT) și va fi găzduit de Cláudia Semedo, Inês Lopes Gonçalves, Pedro Granger și Pedro Penim.

Reprezentanții celor 43 de țări participante vor păși pe covorul albastru, pe faleza râului Tajo, unde jurnaliștii și fanii îi vor putea vedea și intervieva.

De pe Blue Carpet, concurenții vor merge direct la recepția găzduită de municipalitatea portugheză.

Reporterii Revistei Teo și Huff.ro sunt la fața locului și vă vor ține la curent cu tot ce se întâmplă în aceste zile la Eurovision.

Melodia “Goodbye” a reprezentanților României, trupa The Humans,  va intra în concurs pe poziţia a doua, în prima parte a semifinalei din 10 mai 2018. Evenimentul va fi transmis live la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+.

Semifinalele sunt programate în 8 și 10 mai, iar marea finală va avea loc în data de 12 mai 2018.

Lisabona, gata pentru Eurovision 2018 – Galerie Foto

Capitala Portugaliei, în linie dreaptă pentru competiția europeană a cântecului – Video

Citește și: Trupa The Humans a avut prima repetiție. Cum arată show-ul nostru

Citește și: Mihai Trăistariu despre șansele României la Eurovision 2018: „Ar putea fi primul an când nu vom ajunge în marea finală”

Citește și: EXCLUSIV. Paula Seling, despre șansele României la Eurovision 2018: „Avem o trupă profesionistă și o solistă experimentată”

Citește și: Istoria participării României la Eurovision

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.