Am stat de vorbă cu Paula Seling, una din reprezentantele care au făcut istorie pentru țara noastră la Eurovision. Interpreta hit-ului „Playing with fire” ne-a spus că vede România cu ochi buni.

Am încercat să aflăm care sunt opiniile celor avizați, experților în Eurovision. Paula Seling ne-a spus că îi este greu să facă un pronostic privind locul României la Eurovision în acest an, însă remarcă profesionalismul trupei The Humans și vocea Cristinei Caramarcu.

Paula Seling nu exclude posibilitatea de a reveni la Eurovision

Ce șanse crezi că are România la Eurovision?

„Ca sa pot sa spun ce șanse are România la Eurovision ar fi trebuit sa fi ascultat și văzut toate show-urile pregătite pentru Lisabona.

România are, anul acesta, o trupă profesionistă cu o solista experimentată, frumoasa si foarte buna, adică o parte importanta din rețeta necesară pentru a face impresie.

In ceea ce priveste minusurile, acestea sunt subiective si tin de gustul general al publicului votant. Mie imi plac „The Humans”, ne reprezinta tara, deci ne reprezinta pe toți și rebuie sa îi susținem necondiționat!”, ne-a declarat Paula.

CITESTE SI: EXCLUSIV. Mihai Trăistariu despre șansele României la Eurovision 2018: „Ar putea fi primul an când nu vom ajunge în marea finală”

România la Eurovision 2018. Iuliana Marciuc: The Humans va avea un eveniment spectaculos la Ambasada din Lisabona

Te gândești să mai participi la concurs?

„Nu mi-am propus, însă nu am sa mai spun „niciodata”, a declarat îndrăgista artistă.

Cum descrii experiența Eurovision având în vedere că ai participat de două ori cu mare succes. Ce nu știe lumea și ar trebui?

„Lumea nu stie ca am pus pe pauza tot ce ar fi trebuit să fac in perioada aceea, atât pe plan personal cat si profesional și am muncit ca pentru olimpiada, alături de colegul meu Ovi. Am dat tot ce am avut mai bun pentru a face romanii mândri de noi. Sperăm ca am reusit”, ne-a mai spus în exclusivitate Paula Seling.

România va intra a doua în cea de-a doua semifinală Eurovision, joi, 10 mai 2018. Țara noastră este reprezentată de trupa The Humans, cu melodia „Goodbye”. Echipele Huff.ro și teotrandafir.com vor transmite din mijlocul evenimentelor de la Lisabona.

Publicat de Suta Daniel

Daniel Suta - Editor senior Revista TEO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.