Câștigătorii Eurovision 2018 Semifinala 1. Încep emoţiile pentru concurenţii Eurovision Song Contest! Marţi, 8 mai, artişti din 19 ţări vor urca pe scena de la Altice Arena, în prima semifinală a concursului. Iată cei zece concurenți care s-au calificat în finala Eurovision 2018!

Câștigătorii primei Semifinale Eurovision 2018 – 8 mai 2018

  • Austria
  • Estonia
  • Cipru
  • Lituania
  • Israel
  • Cehia
  • Bulgaria
  • Albania
  • Finlanda
  • Irlanda

Actualizare, ora 23:57 – Mai sunt doar câteva momente până aflăm cine a caștigat semfinala Eurovision 2018 din 8 mai 2018.

Actualizare 23:53 – Câștigătorii primei semifinale Eurovision 2018 vor fi aflați în câteva minute!

Revista TEO și Huff.ro vă ține la curent cu ce se întâmplă pe 8 mai la Eurovision.

Live blooging Eurovision 2018

Actualizare, ora 23:48 – STOP VOT! Urmeză să aflăm care sunt cele 10 țări care se califică în finala Eurovision 2018

Actualizare, ora 23:39 – Situația voturilor în acest moment. Iată care este situația voturilor conform Eurovision:

Actualizare, ora 23:28 – Din 19 piese, doar 10 ajung în finala Eurovision 2018! România nu poate vota în această seară. Dacă sunteți din altă țară puteți vota conform instrucțiunilor de mai jos.


Actualizare, ora 23:26 – Ultima piesa din prima semifinală Eurovision 2018 este cea a Ciprului.

Actualizare, ora 23:22 – Irlanda este acum pe scena Eurovision. Vezi pe Eurovision Smart Center reacții EXCLUSIVE din camera presei.


Actualizare, ora 23:18 – Mai sunt două țări. Acum pe scena este Suedia cu numărul 17.

Actualizare, ora 23:08 – Grecia tocmai a terminat de evoluat, pe scenă este acum Finlanda.

Actualizare, ora 23:01 – Austria evoluează acum pe scena Eurovision 2018!


Actualizare, ora 22:46 – Bulgaria este acum pe scenă. Reprezentații acestei țări sunt foarte optimiști și speră să prindă un loc în finală.

Actualizare, 22:41 – Acum pe scenă evoluează Estonia. Mai devreme a urcat reprezentantul Belarusului. Iată mai jos reacțiile în exclusivitate pentru Revista TEO.

Eurovision 2018 First Semifina estonia from Video News on Vimeo.


Belarus. Reactii.

Actualizare, ora 22:36 – Favorita de anul acesta, reprezentanta din Israel, tocmai a terminat de evoluat pe scena Eurovision 2018.

Actualizare, ora 22:24 – Cehia a evoluat pe scena Eurovision 2018. Se vor califica oare în finală?

Actualizare, 22:20 – Acum este pe sceă Belgia. Mai jos puteți vedea video de la Albania.

Belgia.

Albania.

Actualizare, 22:13 – Imediat a urmat Islanda cu numărul doi. Ari Ólafsson a interpretat piesa Our Choise.

islanda

Actualizare, ora 22:06 – Azerbajian deschide concursul. Aisel – X My Heart.

eurovision azerbajian

eurovision azerbajian
Aisel X My Heart

Actualizare, ora 22:05 – Ordinea intrării în prima semifinală Eurovision 2018!

Eurovision 2018 – Prima Semifinala Live Blogging – Live video și stream

Actualizare, ora 21:59 – Mai avem doar 1 minut și înepe prima semifinala Eurovision 2018. UPDATE, 21:50 Filomena Cautela, Sílvia Alberto, Daniela Ruah și Catarina Furtado sunt prezentatoarele Eurovision din acest an

UPDATE, 21:50 Filomena Cautela, Sílvia Alberto, Daniela Ruah și Catarina Furtado sunt prezentatoarele Eurovision din acest an

Live stream Eurovision 2018 – Urmărește online semifinala Eurovision 2018


Actualizare, ora 21:55 – Colegii noștri vă dau înformații în EXCLUSIVITATE pe Huff.ro și pe pagina de Facebook Eurovision Smart Centert de la Eurovision 2018!

Actualizare, ora 21:51 – Mai sunt 9 minute până îmcepe prima semifinală Eurovision 2018. În urmă cu doar câteva minute, The Humans, reprezentanții României la Eurovision au intrat în direct și au declarat ca după concertul de la Eurovision Villige vor merge în camera de hotel să urmărească prima semifinală.

VIDEO – The Humans a susținut un concert la Eurovision Village


Actualizare, ora 21:49 – Revista TEO și Huff.ro sunt singurele publicații private din România care sunt în deplasare la Lisabona și transmit in EXCLUSIVITATE tot ceea ce se întâmplă pe scena de la Eurovision 2018.

Albania, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bulgaria, Cehia, Estonia, Islanda, Israel, Lituania (în prima parte a show-ului), Armenia, Austria, Croaţia, Cipru, Finlanda, Macedonia, Grecia, Irlanda, Elveţia (în a doua parte) sunt ţările care intră astă seară în concurs.

În afară de locuitorii acestor ţări, în această semifinală votează şi fanii Eurovision din Portugalia, Spania şi Marea Britanie. Doar 10 dintre cei 19 concurenţi vor merge mai departe, în Finală.

Ţările din grupul celor cinci mari plătitoare (big five) – Franţa, Germania, Spania, Marea Britanie şi Italia – sunt calificate direct în finală, alături de ţara gazdă, Portugalia, însă votează, conform tragerii la sorţi, în semifinale.

Cu o zi înainte, artiştii au concurat în show-ul realizat exclusiv pentru juriile de specialitate, ale căror punctaje vor fi date publicităţii doar după Marea Finală.

În aşteptarea celei de-a doua semifinale Esc Lisboa, The Humans s-au relaxat, alături de reprezentanţii Muntenegrului, într-o excursie la Quinta da Regaleira din Sintra. Construit de Antonio Augusto Carvalho Monteiro la sfârşitul secolului al XIX-lea, ansamblul face parte din Patrimoniu Mondial UNESCO.

Telespectatorii TVR vor vizita una dintre celei mai de seamă atracţii turistice ale Portugalia şi îi vor urmări, pas cu pas, pe artiştii noştri în emisiunea Drumul spre Lisabona.

Românii pot urmări spectacolul în direct, la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online pe TVR+, începând cu ora 22.00.

Eurovision 2018 Semifinala 1 – Când concurează România

Cea de-a doua semifinală, în care vor concura şi reprezentanţii României, The Humans, cu melodia Goodbye, va avea loc joi, 10 mai, iar spectacolul va fi transmis în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, de la ora 22.00.

Citește și: Jurnal de EUROVISION 2018, Ziua 1 la Lisabona. Ce țări ne-au sfidat și cine ne-a enervat

Citește și: Eurovision 2018: Netta Barzilai, câștigătoarea din acest an a concursului (case de pariuri)

Citește și: Reprezentantul Eurovision Muntenegru: „Nu îmi place România!”

Citește și: Blue Carpet și ceremonia de deschidere

Finala Eurovision 2018 va avea loc sâmbătă, 12 mai, iar telespectatorii români o vor putea urmări în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu ora 22.00.

Echipele de la Huff.ro și Revista Teo sunt la Lisabona și vă vor ține la curent cu ce se întâmplă la cea mai importantă competiție a cântecului european și vă vor prezenta ce nu se vede la TV.

Publicat de Adrian Vrauko

Adrian Vrauko - publisher si cofondator al Revistei Teo Trandafir

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.