Parapsihologul Alina Albert are o profeție groaznică despre România: „Bucureștiul va fi…”

Parapsihologul Alina Albert a făcut câteva previziuni de-a dreptul șocante despre ce urmează să se întâmple în țara noastră.

Alina Albert: „Bucureștiul va fi scăldat în sânge”

„Nu îi cer lui Dumnezeu să îmi arate ce urmează, pentru că sufăr de două ori. Mă rog să nu îmi arate lucruri pe care nu le pot împiedica. Eu sunt doar un mesager, poate un om potrivit la locul potrivit, nimic mai mult decât asta.

Orice lucru rău care ţi se întâmplă are un scop, suferinţa şi viaţa sunt inseparabile. Scopul meu este să trezesc oamenii la ceea ce înseamnă adevărata viaţă. Eu am ideea mea că viaţa asta e o şcoală şi noi venim aici pe Pământ să învăţăm. Viaţa aceasta este un dar şi o şcoală, sufletul trebuie hrănit şi să se dezvolte. Suferinţa trebuie îndurată cu demnitate” explică Alina Albert.

„În 2012, era referendumul privind demiterea lui Băsescu. Am avut un flash, vedeam Bucureştiul scăldat în sânge. Dar nu aveam percepţia timpului, nu pot să localizez, ele nu vin cu un calendar. Povara vine din faptul că românii nu au ştiut să aleagă la timp.

CITEȘTE ȘI: Un studiu despre cutremure scoate la iveală un REZULTAT ȘOCANT! Ce urmează…

Profeție teribilă făcută de Maria Ghiorghiu după atentatul din Barcelona. Ce le transmite românilor

Destinul unei ţări nu poate fi separat de destinul nostru. Suntem legaţi ca o celulă într-un organism întreg. Destinul României nu este fericit pentru că noi nu l-am făcut fericit. Conducătorii sunt cei pe care îi merităm. Noi încă suntem un stat fanariot. Magia puterii te face să uiţi de datoriile faţă de neamul tău”.

„Previziunile mele sunt pe termen foarte lung. Vestea proastă e că da, vom avea un cutremur foarte mare. Mai puţini morţi, dar pagube foarte mari. Nu ştiu cum va fi faţă de cel din 1977, dar va fi major. Din ce simt eu, nu va fi noaptea, cumva n-a fost un dezastru atât de mare” a mai spus Alina Albert.

3 comentarii

3 comentarii

 1. Vrajitorul , 24 februarie 2018 la 2018-02-24T21:07:18+02:00

  Terminati cu iluziile primitive in care traiti… si nu mai bagati panica in lume.
  Sangele este un semn bun.
  Aduce Noroc, Succes si Prosperitate.
  Inseamna ca sperantele, dorintele vor deveni realitate. etc.
  Voi parapsihologi va autoinfluientati de mediul inconjurator cu care intrati in contact si va activati emotii personale departe de realitate….
  Clasificarea:
  1 Yoghini.
  2 Bioenergiticieni.
  3 Vrajitori.
  4 Magicieni.
  5 iluzionisti.
  6 Parapsihologi.
  7 Medici.
  8 Gastronomici.
  9 Parapsihologi.
  10 Oameni de stiinta.
  11 …etc

 2. ALINA albert , 1 mai 2018 la 2018-05-01T21:59:48+02:00

  Sunt Alina Albert și va șomez să scoateți acest articol

 3. Suta Daniel , 2 mai 2018 la 2018-05-02T13:55:52+02:00

  Buna ziua,
  Va rugam sa va adresati in scris redactiei pe adresa de email redactie@teotrandafir.com