Nu face asta de Valentine’s Day dacă eşti singur.

NU îi telefona fostului partener. De departe, cea mai proastă idee pe care o poţi avea de Valentine’s Day este să-ţi suni fostul/fosta. Nu de alta, dar s-ar putea să sărbătorească alături de altcineva.

NU merge de unul singur prin oraş. Dacă vrei să nu te deprimi şi mai tare, comandă-ţi ceva de mâncare acasă, ori ieşi în oraş cu prietenii. Dacă te vei încumeta să ieşi singur, s-ar putea să te apuce plânsul când vei vedea atâtea cupluri fericite, saruturi, flori şi îmbrăţisări.

CITEȘTE ȘI: Lucruri inedite despre Sfantul Valentin

Povestea zilei Sfântului Valentin. De unde a pornit totul?

6 motive să nu sărbătorești Valentine’s Day

Horoscop de Ziua Îndrăgostiților. Zodia care află că este înșelată

Zodiile care își găsesc iubirea pe Facebook de Ziua Îndrăgostiților

6 lucruri pe care o femeie nu trebuie sa le faca NICIODATA pentru barbatul pe care il iubeste

NU merge la o primă întâlnire de Sfântul Valentin. Pentru că amândoi veţi fi sub presiunea zilei de 14 februarie, fie veţi fi foarte stresaţi, fie veţi avea impresia că aveţi nişte sentimente care în realitate nu există. Poţi stabili să vă vedeţi a doua zi, când atmosfera va fi mai relaxantă.

Nu glumi cu îndrăgostiţii despre Valentine’s Day. Ce vină au ei că şi-au găsit jumătatea?

Dacă te vei lua de ei în această zi, nu vei face altceva decât să le dai apă la moară şi vei fi ţinta glumelor pe motiv că nu ai cu cine sărbători Sfântul Valentin, iar asta te va întrista şi mai tare.

NU dramatiza. Nu a fost să fie, mergem mai departe. Aşa trebuie să gângeşti şi tu, mai ales că nu se ştie niciodată când şi de unde apare marea dragoste. Mai mult, gândeşte-te la partea bună: ţi-au rămas nişte bani în buzunar, aşa că poţi să-ţi faci un cadou deosebit.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.