Simona Gherghe a dezvăluit ce mănâncă pe durata sarcinii

Simona Gherghe este din nou însărcinată, iar prezentatoarea tv de la Antena 1 susține că nu poate lăsa la o parte stilul sănătos de viață.

Aceasta a dezvăluit ce fel de dietă ține, ce alimente consumă și cum se împacă regimul ei alimentar cu cea de-a doua sarcină.

„Este un regim de viaţă extrem extrem de sănătos. Voi care faceţi sport v-aţi putea regăsi. Am voie să mănânc grătar, mănânc peşte fie la cuptor, fie la grătar. Mănânc salate, dar fără ulei. Mănânc brânză slabă, iaurt, fructe, dar anumite fructe.

Nu mănânc deloc dulce, nimic dulce. Am trigliceridele crescute. Nu mănânc dulce că n-am voie, dar aş mănânca tone de cozonac. Săptămâna trecută am mâncat o felie, atât… după trei luni.

Sunt foarte atentă, ţin problema sub control, pentru că dacă aş mânca cât aş vrea sau ce aş vrea, probabil aş ajunge cum s-a întâmplat în cazul sarcinii cu Ana. Am descoperit această problemă în era aproape în pragul pancreatitei, ceea ce era îngrozitor. Eram însărcinată în luna a şasea-a şaptea.

Atunci chiar era un pericol şi pentru mine şi pentru copil. Aşa, am luat-o din timp cu regimul, ca să nu fie probleme, deşi teoretic aş putea să mănânc, dar sunt foarte conştiincioasă”, a declarat Simona Gherghe.

CITEȘTE ȘI: Mărturisirile făcute de Elena Udrea după ce a fost eliberată

Simona Gherghe este însărcinată din nou: „Prin nu știu ce minune…”

0