O excursie la Disneyland i-a schimbat viata. Christina Jordan a slabit 60 de kilograme

Pentru majoritatea oamenilor, o excursie la Disneyland este o ocazie fericita. Pentru Christina Jordan a fost momentul in care a realizat ca trebuie sa isi schimbe viata imediat.

Tanara in varsta de 34 de ani din Queen Creek, Arizona, a avut parte de o experienta care i-a schimbat complet viata.

In urma cu noua ani, in timp ce astepta cu familia sa sa se distreze in celebrul Disneyland, un copil i-a spus ca nu incape in scaunul in care voia sa se plimbe.

„Imi pare rau, doamna, insa sunteti prea mare pentru a merge in aceasta cursa cu trenul. Centura de siguranta nu va cuprinde”. Sunt cuvintele care au socat-o pe Christina.

Vizita la Disneyland a umilit-o pe Christina Jordan

„In timp ce incercam sa plec, nu am putut sa trec pe la poarta. Soldurile mele erau prea largi, au trebuit sa deschida poarta. Ma simteam ca vitele duse la sacrificare. A fost cel mai jenant moment din viata mea. Insa mi-a deschis ochii si am realizat ca trebuie sa fac o schimbare. Nu voiam sa traiesc toata viata pe margine”, a dezvaluit Christina Jordan pentru o publicatie.

Aceasta a pornit de la o greutate de 122 de kilograme. Initial, a incercat o dieta cu numai 500 de calorii pe zi. Pentru ca nu dadea roade, intr-un final, Christina a adoptat o dieta mai lejera. Ea a inclus proteine, carbohidratii si grasimi sanatoase pe care le-a consumat timp de 5-6 ori pe zi.

 

Christina

Christina

In mai putin de un an, Christina a slabit 60 de kilograme. La noua ani de la acest eveniment, tanara a reusit sa isi pastreze greutatea.

„Am realizat ca pot fi cea mai buna mama si sotie doar fiind cea mai buna”, a dezvaluit Christina pentru People.

Ea a obtinut un master in stiinta nutritiei, iar acum lucreaza ca nutritionist, pentru a ajuta lumea sa slabeasca si sa isi pastreze sanatatea.

Articole pe aceeasi tema:

Cantarea cat un pui de elefant . Povestea lui Maddy Ghorob, care a slabit 70 de kilograme intr-un an

A renuntat la un singur lucru si a slabit 20 de kilograme. Secretul prezentatoarei Oprah Winfrey

 

0