EVALAUREA NAȚIONALĂ 2020

Dieta anului 2019 pentru a scăpa de grăsimea abdominală

Multe persoane care vor să slăbească spun: încep de luni, încep de lunea viitoare, încep de anul viitor.

Ei bine, pentru toate acele persoane care sunt hotărâte să slăbească, dar după ce trec tentantele Sărbători de iarnă avem o soluție.

Iată ce metodă de slăbit ai putea aplica de la 1 ianuarie 2019. I se spune deja dieta anului viitor, după ce s-au realizat mai multe studii.

Conform nutriționiștilor de la Mayo Clinic, recomandabil e să slăbești treptat și nu dintr-o dată. Cel mai ok este să dai jos maximum un kilogram pe săptămână, dacă vrei să slăbești sănătos fără să simți povara unei diete, notează salud180.com.

În acest fel, vei reuși să scapi frumos de grăsimea abdominală. Iată două din rețetele cu care merită să încerci să slăbești în anul 2019.

REMEDIUL NUMĂRUL 1

Ai nevoie de o linguriță de scorțișoară, o linguriță de miere de albine proaspătă, apă. Fierbe mirea și scorțișoara în apă și păstrează lichidul. Bea înainte de fiecare masă și vei observa cum pofta de mâncare se va reduce, iar arderile calorice, în cazul în care iei parte la o masă copioasă vor fi mai puternice.

REMEDIUL NUMĂRUL 2

Ai nevoie de două lingurițe de oțet de mere, doar atât. Înghite oțetul în fiecare dimineață și seara, înainte de mesele principale ale zilei.

Oțetul de mere este benefic pentru arderile calorice și ține pofta de dulciuri la distanță, căci după cum se știe, zahărul îngrașă cel mai mult.

Oțetul de mere este bogat în nutrienți. Printre ei se numără pectina, vitamine importante precum vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina C. De asemenea, conține acid folic, niacină și acid pantotenic. În plus, este o sursă bună de minerale precum potasiu, calciu, fier, magneziu, sodiu, fosfor.

0