O singură lingură din acest amestec ieftin și simplu, luată dimineața pe stomacul gol, te face să slăbești rapid și îți întărește organismul!

Organismul nostru este supus zilnic unei presiuni din partea toxinelor care se găsesc în mediul înconjurător.

Fie că vorbim de aer poluat, de produse alimentare cu E-uri și băuturi acidulate bogate în zahăr procesat, organismul nostru are de luptat zi de zi pentru a combate efectele nocive ale mediului în care trăim.

Chiar și cele mai rezistente organisme nu pot ține această luptă la nesfârșit, dacă nu au un ajutor.

Din acest motiv, este bine să ne gândim la detoxifierea organismului. Curele de detoxifiere ținute corespunzător și regulat pot avea un efect benefic asupra sistemului nostru de apărare și ne pot ajuta să menținem o greutate în parametri.

Există mai multe metode pentru detoxifiere, iar una dintre ele presupune puțin efort și costuri mici.

Ai nevoie doar de 150 g de stafide și 200 g de prune uscate fără sâmburi.

Fierbe o cantitate de 3 pahare de apă în care vei adăuga aceste fructe timp de 15 minute, apoi lasă la răcit amestecul,

Se consumă câte o lingură dimineața, pe stomacul gol.  După câteva zile, ar trebui să simți deja primele efecte și să nu mai ai probleme cu digestia sau constipația.

Prunele uscate ajută la o curățare naturală a intestinelor și conține vitaminele necesare pentru a consolida apărarea organismului.

Datorită conținutului ridicat de fibre, prunele ajută sistemul digestiv și elimină excesul de lichid din corp. Absorbția vitaminelor este de asemenea accelerată.

Prunele pot fi folosite pentru a pierde natural și repede din greutate.

Stafidele sunt eficiente când vine vorba de detoxifiere, pentru că au inulină, substanță care ajută la eliminarea toxinelor din intestine, dar și la stimularea funcționării rinichilor.

De asemenea, ajută și ficatul.

Citește și: Reteta care curata plamanii in trei zile, chiar daca ai fumat mai mult de cinci ani

Citeste si: Nu vei mai tusi. Paseaza o banana si adauga aceste doua ingrediente simple

0