3 SFATURI DE LA DR. OZ PENTRU DETOXIFIEREA ORGANISMULUI

Detoxifierea organismului este un termen la moda. Pentru unele persoane, detoxiefierea organismului inseamna consumul unui suc de curatare care poate fi chiar placut, insa nu este mereu practic sau realist. Motivul pentru care trebuie sa ne preocupe detoxifierea organismului este simplu: stilul de viata ne poate pune la incercare corpul.

Desi, in conditii normale, organismul este capabil sa se curete singur, cresterea nivelului de stres, lipsa exercitiilor fizice, constipatia, dieta necorespunzatoare si stilul de viata nesanatos, ca sa nu mai vorbim de cresterea toxinelor din mediu

pot pune mare presiune asupra organismului. si cum nu poti evita in totalitate toxinele, este important sa-ti ajuti corpul sa scape de ele.

Iata 3 solutii simple de detoxiefiere a organismului pe care si cel mai ocupat dintre oameni le poate aplica.

RENUNTA LA ZAHaR PENTRU A-TI DETOXIFIA ORGANISMUL

intre consumul de zahar si o multime de probleme de sanatate precum obezitatea, diabetul, inflamatiile care pot duce la afectareamembranei celulelor s-a stabilit o legatura directa. si cu cat esti mai stresat cu atat mai mult de bazezi pe alimentele si bauturile care contin zahar si care iti ofera un plus de energie pe termen scurt, pentru care insa, platesti un pret piperat din punctul de vedere al sanatatii. incearca sa renunti la consumul de zahar si asa vei preveni acumularea de kilograme, inflamatiile, imbatranirea prematura si chiar dezechilibrul energetic.

CITESTE CONTINUAREA PE SFATULPARINTILOR.RO

0