Lindsey Awad cantarea 135 dekilograme, atunci cand a decis ca trebuie sa isi schimbe viata si sa fie sanatoasa din nou. A slabit 55 de kilograme si nu se opeste aici.

”Ajunsesem in partea de jos. Nu eram fericita. Simteam ca imi afecta viata si ca trebuia sa fac ceva. Am facut un pact de Anul Nou si mi-am zis: chiar trebuie sa o fac de data aceasta”.

Inainte sa isi schimbe viata de pe 1 ianuarie 2015, Linsdey nu facuse o prioritate in a slabi.

Nu era o prioritare sa slabeasca si sa fie sanatoasa.

”Nu mancam nimic la micul dejun, insa la pranz si la cina exageram. Mancam multe paste, as putea sa mananc la pranz si la cina. Intotdeana mancam ce cumparam, nu gateam prea mult”, a dezvaluit tanara pentru People.com.

Dependenta de paste a slabit 55 de kilograme si nu se opreste aici

Cand s-a decis sa slabeasca, tanara a folosit niste reguli din cartea ”Mananca si traieste” si a tinut o dieta vegana stricta, timp de sase saptamani.

”Am urmat planul din carte, iar in doua-trei saptamani, scapase de 7 kilograme, dar nu a fost usor”, a mai spus ea.

Totul are loc la nivel mental. A fost greu. Trebuie sa ai in minte ca vei face acest lucru si trebuie sa te tii de el. Trebuie sa vezi ca se intampla. Prima data cand m-am urcat pe cantar si am vazut progresul mi-am zis: ”E clar ca nu ma voi opri”.

Aceasta a inceput sa faca si sport si sa mearga mai mult, in jurul blocului. Ea a inceput sa poze pe Instagram cu progresul sau.

”M-a ajutat sa nu cad, atunci cand imi venea sa renunt”, a mai spus Lindsey.

Pana acum, a slabit 55 de kilograme, iar viata i s-a schimbat radical.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.