EVALAUREA NAȚIONALĂ 2020

Mihaela Bilic, dieta cu merdenele. Iată cum slăbești cu alimentul preferat

Mihaela Bilic este unul dintre nutriționiștii preferați ai românilor, iar sfaturile sale legate de slăbire sunt extrem de apreciate.

Pentru a vedea dacă funcționează dietele sale, aceasta a dezvăluit că le-a testat pe toate înainte de a le face publice. Mihaela Bilic a spus într-un interviu că a avut o perioadă în viață în care a inventat o cură cu merdenele.

„Da, cum să nu, am inventat cure de slăbire, cum să nu le ţin. Trebuia să le testez pe toate. Am ţinut toate combinaţiile, toate dietele care mai de care mai extreme, cu număr de calorii sau cu aliment unic. Toate invenţiile.

Tot ce am auzit, am incercat să văd ce funcţionează mai bine inclusiv păstrând alimentele care îmi plăceau mie. De exemplu, pe vremuri, îmi plăceau dulciurile şi am ţinut cură de slăbire cu îngheţată.

Citește și: Mihaela Bilic, dieta cu care slăbești o măsură la haine până la Crăciun

Când îmi plăcea patiseria, am inventat cura de slăbire cu merdenele.O merdenea pe zi şi un lapte bătut. La 5 după-amiaza când mâncam merdeneaua era fericirea pe pământ. E greu însă să îţi ţii organismul în frâu că doar asta primeşte. Este despre disponibilitatea noastră de a ne controla permament.

E teribil să îţi reglezi foamea şi să zici aşteaptă-aşteaptă cuminte. Acum nu mai avem autocontrol şi nici fermitate în a avea grijă de noi, ne lăsăm liberi să mâncăm orice-oricând şi apoi ne ducem la nutriţionist să pună biciul pe noi şi apoi iar stăm cuminţi şi apoi iar liber la joacă şi tot aşa.

Ce se întâmplă după ce ții o astfel de dietă

Toate funcţionează. De aici provine mirajul pentru că dacă mănânci supravegheat, de obicei mult mai puţin ca şi cantitate, esti disciplinat, normal că ai rezultate.

Problema e că obosești şi nu poţi face din aceste diete un stil de viaţă pentru că după ce ai văzut că au funcţionat, după ce ai văzut că ai scăzut un număr de kilograme automat subconştientul tinde să iti spună ok.

Hai că ţi-am făcut acum moftul, hai să ne întoarcem la o viaţă normală pentru că nu putem să mâncăm pe viaţă nici ingheţată, nici merdenele, nici piept de pui cu salată”, a declarat Mihaela Bilic pentru life.ro.

0