EVALAUREA NAȚIONALĂ 2020

Medicul Florin Bălănică a slăbit 100 de kg în 8 luni, printr-o metodă incredibilă

Cunoscutul medic Florin Bălănică s-a luptat mult cu kilogramele în plus. Acesta a dat jos 100 de kilograme în doar 8 luni, iar modul în care a reușit să scape de corvoada kilogramelor a fost dezvăluit la TEO SHOW.

Recomandările medicului Florin Bălănică

Medicul spune că nu a făcut deloc sport ca să slăbească, dar și-a schimbat complet alimentația.

„Nu trebuie să faci sport. Din punctul meu de vedere este o greșeală să te apuci de sport atunci când ești supraponderal.

Vom suprasolicita articulațiile, iar asta nu este bine. Trebuie să pornim de la nutriție. Soția m-a susținut foarte mult. Am avut suportul familiei. Soția a gătit și mâncat ce mâncam și eu.

În timp, te obișnuiești cu acest stil de viață De șase ani de zile țin acest regim, nu m-am îngrîșat un gram de atunci. Orice persoană poate slăbi. Eu sunt un exemplu, dar fiecare are un obiectiv”, a spus medicul la TEO SHOW.

„Nu putem să mâncăm ciocolată sau paste și să le interzicem copiilor asta. Suntem un exemplu”, a spus medicul.

Citește continuarea după recomandările de mai jos:

Acesta a spus că mănâncă mere verzi, fructe de pădure, kiwi sau ananas. Acesta a spus că pepenele roșu nu se consumă seara, pentru că are mult zahăr, ci de obicei dimineața.

Într-un fel mănâncă o persoană supraponderală, în alt fel una normoponderală. Fructele de sezon trebuie consumate în prima parte a zilei. Legat de sucurile de fructe, la stoarcerea lor, reducem cantitatea de pulpă.

Creierul nu reușește să perceapă că e sătul de ceea ce se întâmplă. Recomand sucurile de legume. Fructul trebuie consumat ca atare.

Recomandare articol similar: A slăbit 65 de kilograme cu 6 reguli simple

Numele ei este Kari Iunuale și vine din Statele Unite. Și-a propus să slăbească de la 136 de kilograme la 70 și a reușit să o facă urmând 5 pași pe care chiar ea și i-a impus. A redus porțiile de mâncare și a început să facă exerciții fizice la ea acasă. După ce a văzut că începe să slăbească, și-a schimbat alimentația, introducând tot mai multe alimente recomandate de medici și nutriționiști și a început să consume un litru de suc natural pe zi, scrie CNN.

„Oamenii rămân crispați atunci când mă văd. Toți îmi spun că nici măcar nu semăn cu fosta eu”, susține Kari pentru CNN. Totul a început într-o zi când a încercat o pereche de pantaloni care i-au plăcut foarte mult și nu i-au venit. Femeia și-a impus 6 pași simpli de slăbire, ambiționată fiind că nu o cuprinde talia 24, reușind să elimine 65 de kilograme în plus depuse pe corpul ei de-a lungul anilor.

PAȘII LUI KARI IUNUALE:
1. Reducerea porțiilor de mâncare:
– „Mereu am obișnuit să mănânc până mă simțeam complet plină. Pur și simplu am redus numărul porțiilor de mâncare pe zi și cantitățile până la o porție normală. Am fost mereu atentă la etichete fără să număr însă caloriile”

2. Realizarea activităților fizice:
– 30 de minute de mișcare pe zi au făcut-o să slăbească încă din prima săptămână: „La început a slăbit câte 9 kilograme pe lună, dar cu cât am avut mai puține kilograme de pierdut, mi-a fost mai dficil”

3. Constanța:
– Trebuie să ai ambiție și constanță în exercițiile și noul stil de viață pe care ți-l propui pentru a arăta bine, crede Kari. Mergea de 6 ori pe zi la sala de gimnastică, și, pentru a nu obosi, ziua își lucra partea superioară a corpului și noaptea partea inferioară.

4. Un litru de suc natural pe zi:
– Acesta este unul din cele mai importante sfaturi pe care Kari le dă tuturor, să consume lichide, în special sucuri naturale care conțin o serie de nutrienți. Kari și-a cumpărat un storcător de fructe pe care îl utiliza zilnic pentru a-și face sucuri.

5.  Alimentație variată:
– Pentru a nu i se face rău pe parcursul procesului de slăbire, Kari Iunuale a introdus alimente diversificate în dieta sa

6. O zi liberă pe săptămână:

– Dacă își lăsa o zi liberă pe săptămână în care putea consuma ceva dulce (nu foarte mult) nu însemna că dorința ei de a slăbi se diminuase. Corpul ei era suficient de antrenat încât să își permită mici degustări nevinovate

4 comentarii

4 comentarii

 1. joia georgeta , 11 iulie 2017 la 2017-07-11T11:41:16+03:00

  vreau sa slabesc!

 2. GEANINA , 2 septembrie 2017 la 2017-09-02T21:11:52+03:00

  vreau sa slabesc!!!

 3. floare , 3 septembrie 2017 la 2017-09-03T16:16:27+03:00

  vreau sa slabesc!

 4. florin , 18 noiembrie 2017 la 2017-11-18T19:12:19+03:00

  Vreau sa slabesc