EVALAUREA NAȚIONALĂ 2020

Dieta lui Florin Busuioc, după ce a suferit un infarct

Florin Busuioc le-a dat mari emoții fanilor săi, după ce în luna noiembrie a suferit un infarct la scurt timp de la terminarea unui spectacol.

Prezentatorul TV a fost externat zilele trecute, iar acum trebuie să aibă mare grijă la ceea ce consumă. Dieta sa s-a schimbat în mod drastic.
Potrivit unor surse din cadrul Institutului CC Iliescu din București susțin faptul că Florin Busuioc se află într-o stare foarte bună. Acum, cel mai longeviv prezentator al rubricii meteo de la PRO TV trebuie să renunțe la anumite plăceri ale sale.

Citește și: Florin Busuioc a fost externat

Cele mai mari vicii ale lui Busu, după cum a recunoscut și acesta, sunt cafeaua și țigările. De asemenea, acesta era recunoscut ca fiind un mare iubitor al tutunului, lucru ce va trebui schimbat. O veste deloc plăcută pentru Florin Busuioc, pentru că acesta va trebui să renunțe total la pachetul de țigări, pentru că i-ar pune viața în pericol.

În plus, acesta va trebui să renunțe și la mâncărurile grase și să consume multe grăsimi saturate, pește, carne de pui și lactate.

Vasi Rădulescu, medic, despre cei care i-au salvat viața lui Busu fără permisiune

„Cine știe să pună un stent? Avem nevoie la Craiova, e clinică nouă pentru așa ceva, dar nu prea o folosește nimeni. Medici ar fi, dar cine mai angajează orice medic, ce, ați înnebunit? Trebuie o combinație, o servire, ceva. Singurul medic șef pe cardiologie intervențională doarme. Nu răspunde la telefon. E timpul lui, știm, dar trebuie să salvăm un om. E Busu de la meteo, actorul!

A făcut infarct după un spectacol. A fost resuscitat, e-n terapie intensivă, nu poate fi dus în capitală și are nevoie de cineva să intre cu o sârmuliță până-n inimă, să-i pună un arculeț acolo. Poate cineva s-o facă? Am găsit doi rezidenți!

Ăștia s-au și activat, s-au îmbrăcat în trei secunde, vor să intre în sală, să ajute omul. Sunt bine pregătiți, au mai făcut asta, dar au nevoie de acordul șefului, da, cel de sus. Nu dăm de șef! Sunăm managerul, gata, e aranjată treaba, undă verde”, a spus medicul Vasi Rădulescu despre pregătirile operației a lui Florin Busuioc.

0