Dieta astrală. Când este cel mai bun moment să slăbești, potrivit maestrului Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” adevărul ascuns despre dieta astrală.

Iată, așadar, cum poți slăbi în mod sănătos cu ajutorul perioadelor lunii.

Numerologul a dezvăluit că, atunci când e Luna în descreștere, trebuie să începem și noi dieta.

Perioada Lunii în descreştere este deosebit de favorabilă tuturor proceselor de purificare şi dezintoxicare. Durează 14 zile, timp în care Luna scade de la stadiul de Lună plină până la stadiul de Luna nouă. Este perioada ideală pentru dezintoxicarea organismului și pentru începerea curelor de slabire. Din acest moment, în aceste zile n-ar trebui să te mai apropii de cafea, ceai (inclusiv cel verde), alcool, zahăr, sare în exces, orez alb, paste, pâine, aluaturi.

Ca să purifici limfa, poți consuma pâine cu unt și ceapă tocată, dar fără sare și piper. Poți consuma acest preparat de tri ori pe zi, câte o felie de pâine neagră sau graham. Între mese, se consumă apă din abundență. Această cură se ține trei zile consecutive și este suficient să o ții o dată la trei luni.

De asemenea, produsele lactate ar trebui să fie consumate moderat. Nu se recomandă nici cartofii și fructele, în afară de grapefruit. În cazul în care nu reușești să consumi doar legume, poți adăuga și carne de vită sau de pui, dar în cantități mici.

Luna noua, prima fază din dieta astrala
În această zi, se spune că organismul are cea mai mare capacitate de a se dezintoxica, de aceea, în această zi, ar fi bine să ții post negru. Astfel, organismul tău se va întări.

Când Luna este în creștere, în această perioadă se stochează energia. Este momentul în care mineralele și vitaminele sunt absorbite mult mai rapid. Acum este perioada cea mai bună să consumi cereale integrale, precum grâu, ovăz, orez, mei și hrișcă, dar și pătrunjel, morcov, ceapă, varză, semințe de floarea soarelui și de dovleac, nuci. Poți consuma și măsline negre, lapte și produse lactate, gîlbenuș de ou, dar și condimente.

Când e Luna plină, cel mai bine ar fi să mănânci cât mai ușor și să eviți sarea. Este ziua în care apa se acumulează cel mai ușor în țesuturi.

Citește și: Cum a slăbit Adela Popescu după sarcină

0