EVALAUREA NAȚIONALĂ 2020

Cum a slăbit Mihaela Tatu în timp record: „Aveam aproape o sută de kilograme, m-am speriat…”

Mihaela Tatu a devenit cunoscută în urmă cu mulți ani, pe vreme când prezenta emisiunea „De 3X femeie”. Ulterior, după ce acest format s-a încheiat, vedeta a ieșit din lumina reflectoarelor și a intrat într-un con de umbră. Fosta prezentatoare TV a uimit în urmă cu aproape doi ani, atunci când a apărut în public vizibil schimbată și cu multe kilograme în plus.

Însă acele vremuri s-au dus demult, iar Mihaela Tatu a revenit la greutatea care a consacrat-o.

Antrenoare în tehnica și arta livrării discursului, Mihaela Tatu se ocupă acum de învățarea studenților și nu numai a învățării susținerii unui discurs în fața publicului.

În urmă cu doi ani, a decis să facă o schimbare radicală în viața ei. Din cauza kilogramelor în plus, ea și-a riscat sănătatea foarte mult. Cu toate acestea, până la urmă a reușit să slăbească și să se mențină în formă, cu multă ambiție.

„Eu întotdeauna m-am îngrășat din cauza problemelor de sănătate. Am făcut ordine, obiectivul meu de acum 2 ani, era așa: să am grijă de starea mea de sănătate care să genereze slăbitul și să slăbesc pentru a genera o stare de sănătate bună. Din 4 februarie am început. Și de atunci mă tot țin”, a mărturisit Mihaela Tatu, pentru libertatea.ro.

Citește și: Dieta lui Florin Busuioc, după ce a suferit un infarct

Aceasta a mărturisit că nu uită nici de sala de sport și că, ori de câte ori își face timp, se duce și se antrenează.

„Greutatea în plus, kilogramele în plus: 1 – Tiroida mea vraiște, 2 – vertebre tasate, eu am ruptură de ligament încrucișat și menisc, trebuia să fiu subțirică, tocmai ca să am cât mai puțină greutate pe genunchi.

Diabetul? Nu am, dar spre încolo mă îndreptam. Am avut 99 kilograme, 98.600, fără un 1,400 kg nu am avut suta. Atunci m-am speriat, a fost rău! Și eu sunt foarte energică, mă duc stânga, dreapta, am început să gâfâi și când urcam scările, când mă aplecam să mă închid la încălțăminte.

Mihaela Tatu a renunțat și la fumat

Dietă, sală, masaj și tot felul de proceduri corporale, pe care le găsim la toate saloanele , vacuum-uri, uns cu tot felul: cacao, aur, miere etc, mă îmbălsămează fetele alea din cap până în picioare. Asta ar trebui să facă orice femeie, care își dorește să fie sănătoasă înainte de toate”, a mai povestit Mihaela Tatu, despre cea mai grea periodă din viața ei.

Mai mult decât atât, vedeta, care era o împătimită a țigărilor, a renunțat definitiv la fumat.

„A fost așa: atât! Stop! Până aici! Ca și cu fumatul! Acum 7 ani, la fel am zis: Gata, de mâine nu mai! Din perspectiva mea, produsul respectiv nu mai există în comerț”, a mai dezvăluit vedeta.

0