Lidia Fecioru are mereu un sfat la îndemână, pentru oricine îi cere ajutorul. De curând, acesta a vorbit despre un „leac” prin intermediul căruia putem da jos kilogramele în plus, dar și grăsimea acumulată.

Bioenergoterapeutul a slăbit în urmă cu mai mulți ani peste 25 de kilograme, iar viața i s-a schimbat definitiv.

Citește și: Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, bolile din bagajul genetic. Topul bolilor moștenite genetice

„În mai multe situații nu doar în cura de slăbire motivația este iubirea. În primul rând trebuie să înveți să-ți iubești corpul. Am slăbit când am început să-mi iubesc corpul. Am avut cu peste 30 de kg mai mult decât acum. Am avut undeva la peste 90 de kg. Îmi spuneam mereu: eu nu sunt grasă, am doar 65 de kg, restul este senzualitate și carismă. Motivația a fost iubirea de sine, am început să mă iubesc, am început să îmi aud corpul.

Înainte de a mă iubi am simți furie. Mi-am dat seama de asta când într-o zi m-am îmbrăcat într-o rochie și m-am simțit de parcă eram o omidă. Și soțul meu mi-a zis: arăți ca o vacă. Și atunci mi-am zis: sunt vacă pentru că stau cu tine. Am să slăbesc și divorțez. Și așa a fost. Am slăbit și am divorțat.

Citește și: Lidia Fecioru, cele trei reguli pentru a atrage bunăstarea în casa ta

Eu iubeam pe toată lumea, eu trăiam doar pentru familie, doar pentru copii și soț. Când am început să mă iubesc pe mine lucrurile s-au schimbat. Am început un regim de slăbire disociat pe care l-am ținut 7 luni de zile.

Eu nu stau la masă să mănânc, ca să nu mănânc foarte mult, din picioare iau câte ceva. Mănânc puțin din fiecare.

Când eram grasă făceam o greșeală pe care o fac toate femeile. Când femeile încep să se îngrașe încep să-și cumpere haine lălâi, dacă se poate saci. Chestia asta e cea mai mare greșeală pentru că în momentul în care ai început să pui saci pe tine nu mai observi cât te-ai îngrășat”, a dezvăluit Lidia Fecioru la „Adevăruri ascunse”.

Iată care a fost și ceaiul pe care l-a consumat aceasta în fiecare zi. Ai nevoie de

– 5 frunze de dafin,

– scorțișoară.

„E un ceai bun diuretic, pentru slăbit. La un litru de apă se ia un betișor de scorțișoară, 5 frunze de dafin și se face ceaiul. Frunzele să fie la fel de mari. Se fierbe ceaiul 15 minute la foc mic.

Și se bea câte o ceșcuță pe stomacul gol. Se spune ca ajută la slăbire și la arderea grăsimilor. Are contraindicații. Nu-l pot bea femeile însărcinate, cele care alăptează și copiii până în 6 ani. Este bună pentru boala Crohn”, a spus Lidia Fecioru.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.