Așa a slăbit Mihaela Rădulescu 32 de kilograme după naștere

Are 49 de ani și are un corp de invidiat. Mihaela Rădulescu se menține în formă și numeroase femei se întreabă care este secretul siluetei ei. Iată cum a slăbit Mihaela Rădulescu 32 de kilograme dup sarcină.

Așa a slăbit Mihaela Rădulescu 32 de kilograme după naștere

Deși acum are un corp de invidiat, Mihaela Rădulescu a trecut și printr-o perioadă mai grea, în care cântărea cu 32 de kilograme mai mult decât în prezent. În timpul sarcinii a acumulat acele kilograme. Iată ce a spus vedeta în legătură cu acest subiect.

”Cred că mi-am câştigat dreptul de a vorbi despre siluetă, diete şi soluţii de slăbit miraculoase, de vreme ce ambalajul meu a suferit o modificare substanţială de la sarcină. Cele 32 de kilograme pe care le aveam în plus, dobândite prin indolenţa de a mânca fără noimă, de bucurie că eram gravidă şi că aveam o sarcină fără probleme, mi-au schimbat întreaga abordare a… frigiderului, aragazului sau a dulapurilor cu provizii gospodăreşti. După ce a trecut euforia sarcinii şi minunea alăptatului (care, la mine, a durat sase luni), am realizat că… eram nu numai o mamă fericită, ci şi o… grasă nefericită. Toată viaţa făcusem sport de performanţă (gimnastică) şi nu refuzasem nici o provocare la alte întreceri sportive. Singurul capitol la care n-am avut nici o reclamaţie de când mă ştiu fusese silueta mea, corpul atletic, bine proporţionat, şi dinamismul cu care mă mişcam. Cu 32 de kilograme în plus, gazela din mine semăna mai mult cu o raţă legănată, ca să nu spun… balenă eşuată”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit romaniatv.net.

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Gabriela Cristea după ce a născut. Dieta minune a vedetei

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Viorica de la Clejani cu ajutorul unui suc delicios

Vedeta a reușit să slăbească primind ajutor din partea specialiștilor. Astfel, urmând instrucțiunile medicilor, fără să se abată de la indicațiile acestora, a reușit să scape de kilogramele aumulate pe parcursul sarcinii. „Mâncam exact ce-mi recomandase doctoriţa, fără nici o excepţie, făceam sport zilnic şi simţeam, destul de palid la început, că sunt pe drumul cel bun. Când mi-a spus să nu mă mai urc pe cântar zilnic, ci o dată pe săptămână, am căpătat şi mai mult curaj, căci kilogramele se topeau amical. Cât despre disciplina şi ambiţia mea, admit că n-au fost niciodată mai performante”, a mai spus vedeta, potrivit romaniatv.net.

loading...
test
0
Test