Andra vrea să slăbească. Ce face să scape de kilogramele în plus

Acuzată că a pus câteva kilograme în plus, Andra este hotărâtă să slăbească în cel mai scurt timp. jurata de la „Vocea României” a dezvăluit ce are de gând să facă.

Vedeta s-a apucat serios de sport și a ales să facă zumba, care este ora sa preferată de la sala de sport pe care o frecventează.

„Dintre toate antrenamentele, cred că zumba este preferatul meu pentru că ascult muzică şi dansez. Timpul trece foarte repede. O să încerc să ajung la sală mai des, înainte sau după repetiţiile cu trupă, cumva să mă strecor şi printre filmări.

Citește și: Presa centrală: Andra, al treilea jurat de la Vocea României!

Sunt în formă cât de cât, orice concert este pentru mine un antrenament cardio, dar am nevoie de mai mult că să dau totul pe scenă şi să scap de kilogramele în plus“, a spus Andra, conform andraonline.ro.

În ultima perioadă, vedeta a fost extrem de ocupată. Pe lângă concerte, aceasta este antrenoare la „Vocea României Junior” și recent a fost cooptată în echipa „Vocea României”. Aceasta va fi antrenoare pentru concurenți, alături de Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă.

De asemenea, aceasta a cântat în deschiderea concertului lui Maluma și a scos o nouă piesă.

Andra a dezvăluit cum își întreține frumusețea, dar si care sunt cele mai importante lucruri pentru ea

„Mă trezesc in fiecare dimineaţă cu David, un secret, Cătălin îl duce întotdeauna la grădiniţă, şi eu îl i-au. Un alt secret este că lui David îi place foarte mult cum gătesc eu şi tati. Orice gătim, chiar dacă nu are un gust bun, el zice că cel mai bun preparat e făcut de noi.”, a declarat Andra, conform „Star Matinal de weekend.”

Câteva trucuri despre cum îşi îngrijeşte părul dezvăluite chiar  de artistă

„Am grijă de mine, mă vopsesc, uşor, uşor îmi apar fire albe. Mă vopsesc la o lună, două. Nu am secret. Pun o mască foarte bună, un şampon foarrte bun şi un ulei hidratant, eu mă coafez ăn fiecare zi.”, a declarat Andra, conform „Star Matinal de weekend.”

Trucurile le-am înţeles, dar totuşi, se descurcă singură frumoasa cântăreaţă?

„Îmi place să mă docmentez despre make-up, d-astea de păr, de produse, cumpăr foarte multe.Mă machiez, îmi pun gene singură.”, a declarat Andra, conform „Star Matinal de weekend.”

Andra a povestit şi despre ce iubeşte cel mai mult să facă.

„Iubesc şi când sunt alături de oamenii pe care îi iubesc, nu mai îmi trebuie nimic, ba da, să mănânc”, a declarat Andra, conform „Star Matinal de weekend.”

loading...
test
0
Test