Cum a slăbit Nuami Dinescu 25 de kilograme

Nuami Dinescu a dezvăluit cum a slăbit 25 de kilograme. Fosta asistentă de la emisiunea Teo SHOW pe vremea PRO TV a spus ce mănâncă acum.

„De când mă duc la oamenii ăştia, eu m-am disciplinat foarte tare, la ora 8 am deschis ochii, iar la ora 9 mă duc unde am treabă. Eu m-am luptat toată viaţa cu kilogramele!’ a spus actriţa la Agenţia VIP’, unde a explicat şi cum arată meniul ei.

Dacă te încinge foamea, poţi să bei nişte apă sau, de exemplu, eu beau un pahar de lapte slab, atât. Mie îmi plac foarte mult salatele sau mâncarea de legume‘, a mai spus Nuami.

„Nu e o rețetă. Sunt într-un program care este implementat la o singură clinică din București. Este un program în care sunt implicați medici, psihologi, psihoterapeuți. Povestea asta cu mâncatul nu este așa: bă, este nesimțită și mănâncă.

Nu suntem întotdeauna responsabili de felul în care punem pe noi kilograme. Cei mai mulți dintre noi mâncăm emoțional, mâncăm pe stres…Eu i-am zis psihologului că vreau să fiu liberă. Am 1,50 înălțime și la o asemenea înălțime, chiar și o jumătate de kilogram se simte.

Am avut și câteva probleme, am căzut… Am slăbit cam 20-25 de kilograme. Mănânc de toate, mai puțin pâine, paste, dulciuri. Eu nici nu eram fanul acestor alimente! Am un medic nutriționist care îmi face meniurile. La micul dejun poți mânca brânză de vaci cu fulgi de ovăz, sau un ou cu roție, o salată de vinete, un fruct. Noi mâncăm mai mult decât trebuie!

La prânz poți mânca un pește, puțină carne de pui, lângă care pui salată, legume, 100 de grame de brânză. Totul este să reduci porțiile.

Seara încerc să mănânc până în 7. Dacă te încinge foamea, poți să bei niște apă, sau, de exemplu, eu beau un pahar de lapte slab, atât. Mie îmi plac foarte mult salatele sau mâncarea de legume.

Mi le pun la cuptor sau trei fâsuri de ulei, niște legume, condimente și asta e tot. Și lângă legume poți să pui 50 de grame de brânză. Eu, de obicei, mănânc pește, eu îmi cumpăr macrou, îl pun într-o tigaie, îi pun un capac și se face singurel. Pui sare cât vrei!

Te duci și la fizioterapie, te bagă în parafină din cap până în picioare și îți socate toată apa din tine, după care te duci la sală, unde te așteaptă la kinetoterapie! De când mă duc la oamenii ăștia, eu m-am disciplinat foarte tare, la ora 8 am deschis ochii, iar la ora 9 mă duc unde am treabă. Eu m-am luptat toată viața cu kilogramele!”, a mai mărturisit Nuami Dinescu.

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Carmen Brumă. În 1993 avea 86 de kilograme

loading...
test
0
Test