Cum a slăbit Melania Trump 5 kilograme înainte să fie prima doamnă a Americii

Melania Trump a avut cu 5 kilograme în plus înainte să devină prima doamnă a Americii. Soția președintelui Donald Trump a avut dintotdeauna grijă de silueta ei.

La un moment dat, aceasta se îngrășase cu 5 kilograme și în doar o săptămână a revenit la silueta de clepsidră.

Melania a dezvăluit pentru revista GQ ce mănâncă zi de zi, probabil aceasta fiind și dieta cu care reușește să slăbească atunci când pune câteva kilograme în plus.

La micul dejun, Melania bea smoothie din fructe organice. Mai consumă și iaurt fără grăsimi, semințe de in, suplimente de Omega 3 și alimente bogate în vitamina D. Nu renunță la uleiul de măsline în preparatele de dimineață.

Melania mănâncă foarte multe fructe, cel puțin șapte porții zilnic conform propriilor declarații făcute pentru revista GQ.

Nu suportă în schimb ceapa, iar în sandwichuri consumă legumele doar dacă sunt murate.

Restaurantul ei preferat este Jean Georges unde mănâncă de obicei pui cu parmezan.

„Nu am o gustare preferată. Imi place să mănânc uneori ciocolată şi cred că şi organismul meu are nevoie de asta.

CITESTE SI: Veste tristă despre prima doamnă a Americii. Adevărul pe care îl ascunde Melania Trump

Prima apariție publică a lui Vladimir Drăghia. Unde a mers câștigătorul Exatlon

Este bine să ne răsfăţăm din când în când atâta timp cât echilibrăm aceste pofte cu alimente sănătoase“, a declarat prima-doamnă pentru revista „GQ“.

Melania Trump, nefericită la Casa Albă?

Rolul de primă doamnă îi limitează multe dintre acțiunile pe care ar vrea să le facă, practic viața ei este limitată de protocolul pe care prima doamnă trebuie să-l respecte.

Când s-a măritat cu Donald Trump, Melania nu își imagina niciodată că soțul ei va ajunge președinte. S-a bucurat enorm, însă acum trăiește o adevărată dramă.

Realizatoarea emisiunii „Morning Joe”, Mika Brzezinski, prietenă cu Melania, a mărturisit că femeia are „cel mai groaznic loc de muncă din lume”.

Prezentatoarea tv a dezvăluit că Melania suportă linșajul la care este supusă zi de zi de dragul fiului ei, Baron, în vârstă de 12 ani.

„Nu am mai vorbit cu ea de foarte multe luni, însă dacă intuiția mea este corectă, nu cred că va mai rezista mult”, a spus Mika.

loading...
test
0
Test