EVALAUREA NAȚIONALĂ 2020

Cum a slăbit Bursucu 16 kilograme, într-un timp record: „Nu mi-am dat seama că am ajuns la 135 de kilograme…”

Colegul de platou al lui Teo Trandafir, Adrian Cristea, cunoscut publicului drept Bursucu, se poate lăuda acum cu o greutate de invidiat. Prezentatorul emisiunii „Teo Show” a dezvăluit cum a reușit ca într-o scurtă perioadă de timp să slăbească 16 kilograme și să se simtă mult mai bine, din toate punctele de vedere.

Colegul de platou al lui Teo Trandafir a fost mulți ani coregraf. Avea o viață extrem de activă, astfel că era ocolit de kilogramele în plus. Când a ajuns să cântărească 135 de kilograme, și-a dat seama că trebuie să ia măsuri imediat. Așa că și-a schimbat complet stilul de viață, iar acum a reușit slăbească 16 kilograme și nu se oprește aici.

Citește și: Dieta cu apă caldă. Slăbești până la 18 kilograme

„Sunt foarte mulți care au venit să ne spună că au slăbit printr-un miracol, ceva a căzut din cer și kilogramele au plecat. Nu. Vrei să slăbești? Nu fi nesimțit. Nu mânca precum un bou la 10 noaptea ceafă de porc, și da, du-te măcar o oră, în fiecare zi la sală. Asta am făcut. Nu am regim strict. Am mâncat cât mai de bun simț, nu am mai mâncat nimic după ora 8 seara, pentru că mă culc și foarte târziu.

Stau până la 2 la Fifa. Și fac sport, în fiecare zi, de luni până vineri merg la sală, câte o oră. Antrenorul mă omoară, la propriu, când termin ies de acolo, lat, terminat.

Citește și: Dieta Adelinei Pestrițu. Cum a slăbit 11 kilograme în mai puțin de două luni, cu doar 3 alimente

Asta cu sportul a fost repornire grea. Eu am făcut sport și am avut pătrățele pe abdomen, cu toate că vă e greu să credeți, o să vă arăt poze, până la 22 de ani, nu că aș fi acum foarte bătrân. Deci acum 8 ani de zile aveam pătrățele pe abdomen, pentru că am făcut dans sportiv de performanță. Pe atunci făceam două antrenamente pe zi, trebuia să mănânci sănătos. Și era un lucru dificil pentru că aveam febră musculară non stop.

În momentul în care m-am lăsat de dans sportiv, eu am descoperit o nouă viață, o viață fără durere, fără febră musculară, o viață în care poți mânca orice, oricum, la orice oră. Nu mi-am dat seama în niciun moment că am ajuns la 135 de kilograme. Pentru că eu mă vedeam același frumos.

Când descoperit această viață fără durere și în care poți mânca, mi-a plăcut. Acum, mi-am dat seama că nu e bine și cumva am încercat să reiau antrenamentele. Există un minus pentru mine, pentru că făcând sport mai toată viața, antrenamentele nu pot fi ușoare, pentru organismul e obișnuit. E greu, dar ce să fac…”, a povestit cu zâmbetul pe buze Bursucu, pentru Revista Avantaje.

0