Cornelia Rednic renunță la înfometare

Cornelia Rednic a slăbit extrem de mult în ultima vreme, iar acum soția lui Lupu Rednic vorbește deschis despre problemele prin care a trecut pentru a avea silueta dorită.

„Mişcarea e foarte bună, iar Mioara, antrenoarea mea, te duce la limita la care poţi, ne-am împrietenit şi dau randament cu ea. Uneori, terminam filmările la TVR la ora 22.00 şi ea mă însoţea la sală de la ora 23.00. Când nu pot ajunge, alerg prin parc”, a spus vedeta pentru ziarul Click.

În urmă cu ceva ani, Cornelia avea cu 33 de kilograme mai mult.

„Mă înfometam. După ce am slăbit nu mi-a mai plăcut de mine. Nu-mi plăcea deloc de mine. Aveam impresia că-mi ies ochii din cap, că-mi ies urechile în evidenţă. Mă simţeam urâtă. Mâncam mere, morcovi, iaurt şi uneori carne de pui fiartă. La ora 12:00 un iaurt, după nişte morcovi, apoi la ora 17:00 niste cărnita de pui cu ceva legume.

Când mi se făcea foame mâncam portocale. Nu discutasem cu niciun nutriţionist, ceea ce a fost foarte rău. După trei luni, mă simţeam fără putere şi mi-a căzut părul din cap. După ce am slăbit, ajunsesem la 50 și ceva de kilograme, nu mă regăseam.

Mi se părea că sunt deformată. Nu mai eram deloc pozitivă. Nu recomand nimănui ce am făcut eu”, a spus cântăreața de muzică populară într-un interviu mai vechi pentru ziarul Libertatea.

CITESTE SI: Andreea și Cabral Ibacka, noi fotografii cu fetița lor

Ana Otvos dezvăluie cum s-a purtat Giani Kiriță la Exatlon: „Nu pot să îl sufăr”

Anamaria Prodan își apără fiica de jignirile internauților

loading...
test
0
Test