Vladimir Drăghia face parte din echipa “Faimoșilor” și este unul dintre cei mai buni concurenți de la “Exatlon”, fiind unul dintre favoriți la câștigarea premiului de 100.000 de euro.

Tânărul este un împătimit al tatuajelor și a fost văzut în timp ce săruta unul dintre tatuaje după fiecare punc câștigat. Motivul este unul special.

Tatuajul de pe brațul drept, care indică simbolul familiei. În acest fel, Vladimir Drăghia le simte aproape pe iubita și fiica sa. Pe durata concursului, acesta a fost surpins, în mai multe rânduri, în timp ce își săruta tatuajul.

Este un semn de mulțumire penntru familia care îl susține din fața televizorului.

Concurentul Exatlon recunoaste ca are atat de multe desene pe care si le-a facut de-a lungul timpului, incat s-a oprit din numaratul lor.

Actorul si-a tatuat bratele, desenele infatisand maini si aripi, dar si cateva versuri. Si spatele lui Vladimir este tatuat in intregime, toate aceste desene permanente au ca tema principala comunicarea dintre cer si pamant.

„Ambele braţe sunt complet tatuate, dar şi pe corp mai am câteva, nu mai ştiu numărul lor. Toate acestea semnifică ceva aparte pentru mine.

Pe mâna stângă, de exemplu, mi-am tatuat versuri din cartea mea (n.r. volumul de poezii Dragostea n-are plural)”, a spus Vladimir Drăghia, conform kfetele.ro.
Citește și: Iubita lui Vladimir Drăghia a ajuns în pragul disperării!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.