Capul Bisericii Catolice a făcut o declarație care deja naște multe controverse. Papa Francisc susține că Iadul nu există motiv pentru care ar trebui să nu ne mai referim la viața de apoi în acești termeni.

„Nu există niciun iad în care sufletele păcătoşilor sunt condamnate să sufere pentru eternitate”, a declarat Papa în „La Repubblica”.

Papa spune că după moarte, sufletele celor care se căiesc ajung de-a dreapta Tatălui. Papa Francisc mai precizează că Dumnezeu iartă toate păcatele.

Doar sufletele celor păcătoși, ale celor care nu au părere de rău dispar în eter, mai spune suveranul pontif.

„Iadul nu există – ceea ce există este dispariţia sufletelor păcătoase”, este declarația exactă a Papei.

CITESTE SI: De ce sărbătorim Paștele la date diferite

Papa e de părere că suntem în pragul unui război nuclear

Suveranul pontif a vorbit pentru prima oară deschis despre pericolul nuclear, mai ales că în ultima vreme au loc tot felul de testări și nu doar în Coreea de Nord.

„Cred că suntem la limită. Chiar îmi este teamă de asta. Un accident este suficient să precipite lucrurile”, a declarat recent Papa.

Papa a făcut aceste declarații sumbre înainte de vizitele oficiale din Chile și Peru, două țări importante pe harta catolicismului.

Papa, vizat de complotul slugilor Diavolului?

Papa Francisc a fost vizat de un complot cutremurător. Vaticanul a demarat o anchetă după ce mai mulți exorciști ar comite practici oculte pentru a poseda oameni.

Liderul celor care fac un pact cu Diavolul este dr. Plinio Correa de Oliveira, susține Daily Mail.

Grupul de exorciști are și o denumire: „Heralds of the Gospel” și se află în Brazilia.

Jurnaliștii de la Daily Mail susțin că după ce va muri, părintele Plinio va putea controla schimbările climatice și va complota pentru moartea lui Papa Francisc.

Pe Internet a apărut și un videoclip în care membrii sectei ar vorbi cu Diavolul.

Jurnaliștii de la Daily Mail susțin că după ce va muri, părintele Plinio va putea controla schimbările climatice și va complota pentru moartea lui Papa Francisc.

Pe Internet a apărut și un videoclip în care membrii sectei ar vorbi cu Diavolul.

“Plinio face tot. El este responsabil pentru schimbările climatice”, spune Diavolul prin intermediul exorcistului. Diavolul ar fi făcut câteva profeții și anume că un meteorit se va prăbuși în Atlantic, iar America de Nord, așa cum o știm azi, va dispărea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.