2017, altcumva

Si uite-asa, am ajuns impreuna in 2017. Cine ar fi crezut? Probabil, multi ani fericiti ne asteapta. Ca niciodata, anul mi-a zambit. Poate am stiut eu sa-l vad, poate am inteles frumusetea timpului, poate am invatat cate ceva. Am reinvatat sa iubesc in zeci de feluri, cu sufletul, cu mintea, cu bucuria prieteniei. Cu intelepciune si har, iubesc din nou.

Acum cateva luni, la Kanal D s-a organizat o petrecere, in care schema era pe cine iubesti, cine e eroul tau. Intre noi, ceva discret si intim. Pe mine m-a desemnat o doamna de serviciu, pe care oi fi ajutat-o cu usa sau sacul, candva. M-am simtit regina lumii. Am invatat sa iubesc adevarul. Puritatea si zic „saru’ mana”.

De Anul Nou, nu uitati sa varsati un strop de sampanie pentru cei plecati dintre noi. Aruncati in spate putin busuioc, ca simbol al trecutului. Purtati haine noi si ceva rosu, puneti un leu in buzunar si…

Iubiti-va. Pe voi. Pe copiii vostri, tot una. Pe iubitii si sotii vostri. O clipa, incercati iubirea, care, bumerang sfant, va va lovi dulce cand va va fi lumea mai vrajmasa.

La multi ani, va simt, va inteleg, va imbratisez si va aduc un zambet in fiecare zi. il meritati.

0