Cum se aplica machiajul pentru un nas mai mic

Daca te simti complexata marimea nasului tau de nasul, il poti camufla cu ajutorul machiajului, iar cei din jurul tau sa nu vada diferentele. Astfel, machiajul pentru un nas mai mic si mult mai delicat te va scoate din impas.

Nu trebuie sa apelezi la operatii chirurgicale dureroase pentru a te simti bine in pielea ta. Poti avea efecte adverse dupa operatie si sa regreti alegerea facuta.

Multe femei s-au obisnuit cu nasul lor prea mare in proportia fetei. Pentru a evita ca sa primesti cuvinte rautacioase de la cei din jurul tau, apeleaza la un machiaj corector. Un fond de ten si o pudra nu sunt suficiente pentru un

In cazul in ai care nasul este lung si subtire, se aplica fondul de ten mai inchis doar pe varful si pe aripile sale. Pe restul suprafetei, se foloseste un fond de ten pe care il folosesti si pe restul fetei. Trebuie sa ai mare grija cum il estompezi, pentru a nu se observa diferentele dintre nuantele de fond de ten.

Cum se aplica machiajul pentru un nas mai mic

In schimb, daca ai nasul lat si gros, creeza un efect de umbra pe lateralele lui. Aplica in aceasta zona un fond de ten cu o nuanta mai inchisa decat tenul tau. Pe linia nasului, aplica fondul de ten obisnuit. Dupa aceasta, foloseste o pudra translucida, pentru a nu schimba nuantele.

Citeste si: Cum realizezi un machiaj cu glitter
Aplica un ruj puternic colorat si accentueaza V-ul care se afla la mijlocul buzei superioare. Astfel, nasul va parea mult mai mic.

loading...
test
0
Test