Francezul care are grijă de Carmen Iohannis îi dezvăluie secretele

Carmen Iohannis este o femeie cochetă. Toată lumea întoarce privirile după ea, toți vor să știe care este secretul menținerii în formă la cei 54 de ani pe care îi are.

Prima doamnă a României are secretele sale de frumusețe și, probabil, cel mai mare dintre ele este bunul gust și bunul simț care merg la pachet.

Laurent Tourette este unul din oamenii care a lucrat cu prima doamnă a României de mai multe ori.

Acesta a povestit recent că a fost contactat de staff-ul domniei sale pentru a o ajuta, având în vedere că Tourette este campion mondial la hairstyle.

„Am fost contactat de către staff-ul Primei Doamne în urma unor recomandări, mai precis ale Alteţei Sale Regale şi a designerului Alexandru Ciucu.

Este o bucurie pentru mine, deoarece, dacă aş fi avut cetăţenie română, aş fi votat cu soţul dânsei. În afară de acest lucru, întotdeauna este plăcut să lucrez cu o doamnă adevărată”, a povestit Laurent Tourette.

„Procedez la fel ca şi cu oricare altă clientă. Ascult cu atenţie tot ceea ce îi place şi îşi doreşte în materie de coafură şi, mai ales, ceea ce nu îi place şi nu îşi doreşte. După ce îi fac mai multe propuneri, hotărârea finală îi aparţine”, a mai spus Laurent, care a dezvăluit ce îi place lui Carmen Iohannis.

„Un pic de lungime şi culori calde, în nuanţe de alună, cu câteva şuviţe un pic mai deschise pentru a da o tentă luminoasă culorii, dar mai ales totul natural precum ea. Natural, dar cu clasă”, a completat francezul.

Carmen Iohannis, din nou dirigintă

„Păşim plini de optimism şi sperăm să ne realizăm toate planurile pe care ni le stabilim în această zi. Fiind an centenar, sigur că aspiraţiile noastre vor fi şi mai înalte şi sper ca în acest an să le atingem, în cea mai mare măsură.

E o zi foarte bucuroasă, pentru că mă întâlnesc cu foştii elevi, mă aşteaptă aicea, şi preiau o clasă de boboci, clasa a IX-a E, pe care sper să îi conduc până când se poate spre sfârşitul acestui liceu.

Vă doresc tuturor să aveţi bucuria zilei de astăzi în suflete şi pe parcursul anului care urmează”, a declarat Carmen Iohannis la serbarea de deschidere a noului an şcolar, conform OK Magazine.

loading...
test
0
Test