Preparatul care te scapă de pungile de sub ochi

Dimineața, foarte multe persoane se confruntă cu pungi în jurul ochilor, iar pentru unele femei, nici cele mai puternice corectoare nu reușesc să le mascheze.

Pungile din jurul ochilor au devenit o mare problemă chiar și pentru tineri. Un stil de viață nesănătos, un somn insuficient și mâncarea bogată în grăsimi conduc inevitabil și la această problemă.

Aceste pungi apar atunci când grăsimea obișnuită care susține ochii se mișcă până ajunge la pleoapele inferioare.

Citește și: Tratamente faciale pentru noapte

Odată cu înaintarea în vârstă, aceste pungi din jurul ochilor devin din ce în ce mai vizibile și mai greu de tratat. Unele femei ajung chiar să facă intervenții chirurgicale. Însă dacă nu vrei să treci prin această situație, există o soluție practică, pe care o poți încerca și tu acasă.

Citește și: Tratament cu ulei de cocos pentru par carunt

Nu te costă prea mult și promite să diminueze aceste pungi încă de la primele utilizări.

Ai nevoie de următoarele ingrediente pentru a-ți crea propria soluție acasă.

Într-un bol amestecă:

  • 10 picături de ulei esențial de lavandă
  • 14 ml de de gel de Aloe Vera
  • 14 ml de apa de Hamamelis
  • 10 picături de ulei de mușețel.
  • Se pun ingredientele în bol și se amestecă până când se solidifică preparatul. Imediat după ce te trezești și te speli pe față, aplică puțin produs în jurul ochilor și lasă să acționeze cât mai mult timp. Îndepărtează produsul în exces cu un șervețel. De asemenea, se recomandă folosirea unei creme de ochi după ce se aplică acest produs.

Nu uita de demachierea zilnică

Pentru a nu avea pungi sub ochi, poți încerca să faci câteva exerciții. Cosmeticienii recomandă să faci mișcări ale feței și astfel să tonifiezi fața.

De asemenea, cel mai bine ar fi să dormi cu fața în sus pentru a evita apariția pungilor de sub ochi.

Cât despre curățarea feței, trebuie să faci un obicei din a-ți curăța machiajul în fiecare seară și să aplici un toner și o cremă hidratantă pentru noapte.

loading...
test
0
Test