Crema anti-celulită pe care o poți face la tine acasă

Celulita dă mari bătăi de cap femeilor, mai ales vara când ies la plajă și încearcă să își acopere imperfecțiunile corporale.

Într-o lume ideală nu ar trebui să conteze cum arată fiecare, însă trăim în lumea pe care o știm, în care se pune mare preț pe aspectul fizic.

Există câteva metode naturale care te ajută să scapi de ”coaja de portocală”, iar una dintre aceste rețete poate fi preparată la tine acasă.

Despre această cremă anti-celulită pe Internet circulă doar comentarii pozitive. Multe femei susțin că au scăpat de aspectul cojii de portocală, în timp ce altele spun că au reușit doar o atenuare.

Pentru a scăpa de aspectul cojii de portocală ai nevoie chiar de… portocale. Mai exact, de 20 de picături de ulei esențial de portocală, 100 de mililitri de ulei din nucă de cocos și o jumătate de linguriță de praf de scorțișoară.

Poți înlocui praful de scorțișoară cu zațul de la cafea, recunoscut pentru efectele sale uluitoare asupra pielii, catifelând-o.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci aceste ingrediente și să aplici crema pe zonele corporale cu celulită.

Și usturoiul te ajută în lupta cu celulita

Tot ce trebuie să faci este să zdrobești 3 căței de usturoi și să-i consumi cruzi. Consumă două-trei linguri de usturoi crud după ce ai luat masa, timp de aproximativ 13 zile.

Poți scăpa de gustul usturoiului bând puțin lapte imediat după. Poți aplica pasta de usturoi direct pe zona cu probleme, timp de câteva minute, însă nu îți recomandăm asta dacă ai pielea sensibilă și se irită ușor la orice!

Masajele anticelulită compensează tratamentul cu usturoi

1. Masaj anticelulitic de stimulare. Acest tip de masaj are rolul de a stimula zonele afectate de celulită cu ajutorul unor presiuni lejere exercitate cu podul palmei.

După această primă fază, se ia o mănuşă aspră şi se apasă din nou, fără a freca. Crema anticelulitică se aplică abia în momentul în care zona respectivă capătă o culoare roz, prin mişcări circulare, de jos în sus.

2. Masaj anticelulitic realizat pe pielea umedă. De fiecare dată când ieşi de la duş ar trebui să masezi fiecare zonă cu probleme, căci pielea este mult mai receptivă la substanţele din crema anticelulitică, iar masarea se realizează mult mai uşor.

Tot ce trebuie să faci în acest caz este să fricţionezi pielea cu pumnul, făcând cercuri mici, de sus în jos.

3. Masaj anticelulitic uşor. Această tehnică diferă puţin de cea din cadrul saloanelor de masaj, căci întâi se întinde crema specifică pe zona cu probleme, după care pielea se apucă între buricul degetului şi degetul mare şi se trage uşor spre exterior.

loading...
test
0
Test