Andreea Berecleanu se poate lăuda cu un ten fără cusur. Prezentatoarea TV este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, iar la vârsta de 43 de ani, tenul său arată extrem de bine.

Aceasta a dezvăluit ce face pentru a-și menține chipul tânăr și luminos, mai ales că în fiecare zi are parte de un machiaj pentru televiziune, care îi încarcă foarte mult tenul.

Citește și: Cum a slăbit Andreea Berecleanu 8 kilograme

Andreea are un ten fără imperfecțiuni, iar masca pe care o folosește este una naturală și deloc costisitoare. Pentru a scăpa de petele pigmentare, aceasta apelează la un tratament banal, însă extrem de eficient. Multe persoane se confruntă cu pete din cauza soarelui sau care apar odată cu înaintarea în vârstă. Iată la ce a apelat prezentatoarea TV.

Citește și: Secretul femeilor din Asia. Masca de față care te scapă de orice imperfecțiune în câteva zile

Cred că ieftin ar putea fi o mască de depigmentare pe care o fac din zeamă de lămâie, acasă. Cred că ăsta este cel mai ieftin produs. Tai două lămâi și mi le aplic pe față pentru că se întâmplă ca vara tenul să se păteze”, a spus Andreea Berecleanu, într-un interviu acordat revistei Viva.

Deși soțul său este unul dintre cei mai cunoscuți medici esteticieni din România, Andreea preferă să evite intervențiile estetice și să se bazeze pe tratamente naturiste cât mai mult timp. Astfel, aceasta își poate păstra elasticitatea tenului cât mai mult timp.

Cum afli că o mască nu este potrivită pentru tenul tău

Fiecare femeie poate încerca acest tratament în locuința proprie, mai ales că în timpul verii multe persoane constată că au tenul pătat din cauza soarelui. De asemenea, masca poate fi folosită și pe mâini.

Înainte de a folosi orice mască, se recomandă folosirea acesteia pe o suprafață mică de piele, pentru a vedea dacă există o alergie la substanțele respective. Dacă pielea începe să se înroșească imediat, să usture sau alte simptome neplăcute, se recomandă evitarea folosirii pe tot tenul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.